قوانین خلقالساعه، بزرگترین دشمن صادرات غذا
پنل تخصصی چشمانداز صادرات غذا از ایران؛ فرصتها و چالش ها، به همت گروه رسانه ای دنیای اقتصاد و با حضور محمد علی رضایی رییس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران، سید یوسف قاضی عسکر رئیس هیات مدیره انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران و علی شریعتی مقدم مدیر عامل گروه صنعتی نوین زعفران در حاشیه اکسپوی ایران 2025 برگزار شد.
یکی از مهمترین مباحث مطرحشده در این پنل، موضوع قوانین و مقررات خلقالساعه بود که بهعنوان یکی از بزرگترین موانع صادرات در حوزه غذا معرفی شد. حاضران تأکید کردند که ناپایداری در سیاستگذاری و عدم ثبات در قوانین، موجب نااطمینانی و آسیب به صادرکنندگان شده و امکان برنامهریزی بلندمدت را از فعالان اقتصادی سلب کرده است.
در ادامه این نشست، کارشناسان بر اهمیت ایجاد ارزش افزوده در زنجیره تولید و صادرات مواد غذایی تأکید کردند. به باور آنان، چنانچه در بخش کشاورزی و صنایع غذایی به شکل مؤثری ارزشآفرینی صورت گیرد، تمام حلقههای این زنجیره شامل تولید، فرآوری و صادرات به حرکت درخواهند آمد. در این فرآیند، نقشآفرینی همزمان دولت و بخش خصوصی در هر یک از مراحل میتواند زمینهساز توسعه صادرات غیرنفتی و تقویت جایگاه ایران در بازارهای منطقهای و جهانی شود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
نقشه تلآویو برای نزدیک شدن به مرزهای ایران؛ پشت پرده خیز علیاف برای پیوستن به کمپ بیبی
-
زلزله ماهدشت به پایگاه فضایی آسیب نزد/ ماجرای آتشسوزی و قطعی برق در البرز چه بود؟
-
سقوط مشاور امنیت ملی که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود/ ترامپ اصلا به شورای امنیت ملی نیاز دارد؟
-
فروش خودروهای وارداتی آزاد شد
-
تغییر مدیریت در متروی تهران/زاکانی حکم جدید زد
-
شدیدترین حمله هوایی اسرائیل به سوریه+ فیلم
-
تهران در برابر تهدیدها آماده است؛ هشدار فرمانده پیشین سپاه به واشنگتن
-
یکسانسازی قیمت آرد و نان؛ طرح جدید برای ثابت نگهداشتن قیمت
-
اجرای مرحله سوم کالابرگ به کجا رسید؟/ آخرین مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ