تأسیس نخستین صندوق سرمایهگذاری فلزات اساسی بازار سرمایه با نماد «استیل»
روز شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲ پذیرهنویسی نخستین صندوق فلزات اساسی در بازار سرمایه با نماد «استیل» آغاز میشود. این صندوق را سبدگردان مفید تاسیس کرده است و از نوع صندوقهای سرمایهگذاری ETF به شمار میرود.

صنعت فلزات اساسی با دارا بودن ۱۶.۲ درصد از ارزش کل بازار، دومین صنعت بزرگ بازار سرمایه است و شرکتهای حاضر در این صنعت عمدتاً دارای سهام بنیادی و ارزندهای هستند. این صنعت شامل ۲۶ نماد بورسی و ۲۳ نماد فرابورسی است.
صندوق استیل مفید طبق مقررات، حداقل ۷۰ درصد از دارایی تحت مدیریت آن به سهام و حق تقدم سهام موجود در صنعت فلزات اساسی و حداکثر ۳۰ درصد به سایر صنایع و مابقی به بخشهای دیگری همچون طلا، اوراق بهادار، اوراق قرضه و… اختصاص دارد.
سبدگردان مفید که سالهاست در راهاندازی صندوقهای سرمایهگذاری ETF و صدور و ابطالی پیشقدم بوده، اکنون اولین صندوق سرمایهگذاری بخشی خود را تاسیس کرده است. صندوقهای بخشی یا Sector Funds نوعی از صندوقهای سرمایهگذاری هستند که بر سهام متعلق به یک صنعت خاص تمرکز دارند. این صندوقها معمولاً در دسته صندوقهای قابل معامله در بورس یا ETF قرار میگیرند.
با پذیرهنویسی صندوق بخشی «استیل»، فعالان بازار سرمایه در کنار سرمایهگذاری در صندوقهای متنوع مفید، در زمینه فلزات اساسی نیز سرمایهگذاری میکنند. این امکان برای سرمایهگذاران وجود دارد که پیش از آغاز پذیرهنویسی صندوق «استیل» در روز شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲، درخواست خرید خود را بهصورت آفلاین در سامانه ایزی تریدر اربیس ثبت کنند.
تولید محتوای بخش "وب گردی" توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟