اهمیت تهران در بازار دلار
اکوایران: صرافیهای زیادی در خیابان فردوسی وجود دارند و در حاشیه خیابان نیز دلالان خرد به صورت محسوس سعی در خرید و فروش ارز دارند. با این حال بخش زیادی از معاملهگران پس از شوک ارزی ۹۷ به دنبال برخوردهای امنیتی، از بازار ارز خارج شدند.

به گزارش اکوایران، بیشترین معاملات در بازار ارز داخلی در تهران انجام میشود. در کنار این، اغلب فعالان باور دارند که حجم بزرگی از معاملات ارز در تهران در خیابانهای فردوسی و سبزهمیدان صورت میگیرد.
صرافیهای زیادی در خیابان فردوسی وجود دارند و در حاشیه خیابان نیز دلالان خرد به صورت محسوس سعی در خرید و فروش ارز دارند. با این حال بخش زیادی از معاملهگران پس از شوک ارزی ۹۷ به دنبال برخوردهای امنیتی، از بازار ارز خارج شدند.
بر همین اساس، دیگر به ندرت معاملهگران ارزی در میدان روبهروی پاساژ افشار جمع میشوند و بخش زیادی از معاملات نیز به صورت آنلاین و زیرزمینی انجام میشود. این در حالی است که در گذشته، فریادهای اعلام نرخهای خرید و فروش دلار به صورت مرتب در تقاطع خیابانهای فردوسی و منوچهری شنیده میشد.
در حالی که حجم فعالیت معاملهگران غیررسمی کاهش یافته است، اما همچنان تب و تاب و هیجان بازار ارز را میتوان در رفتارهای خریداران و فروشندگان حاضر در خیابان فردوسی یا سبزه میدان حدس زد.
به ادعای فعالان، در روزهای اخیر فعالیت معاملهگران در بازار فردوسی بیشتر شده و قیمت دلار به نزدیک مرز ۵۲ هزار تومان رسیده است. در این شرایط برخی فعالان تصور میکنند قیمت دلار روز پنجشنبه به رشد خود ادامه خواهد داد؛ حال آنکه دستهای از بازیگران ارزی تصور میکنند در آستانه تعطیلات عید فطر، دلار از مرز ۵۲ هزار تومان عبور نخواهد کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟