شروط جدید برای واردات روغن خوراکی
اکوایران: وزارت جهاد کشاورزی برای واردات روغن خوراکی را مشروط کرد. براساس دستورالعمل این وزارتخانه واردکنندگان روغن موظفند قبل از اقدام به واردات، محصول تولیدکنندگان داخلی را به نسبتهای تعیین شده توسط گمرک خریداری کنند.

به گزارش اکوایران؛ وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد که سالانه 400 هزار تن روغن تولیدی داخل به دلیل عدم تمایل کارخانههای روغن به خرید، در انبارها رسوب میکند. این در حالی که کشور سالانه به طور میانگین 1.5 میلیون تن روغن نیاز دارد و مابقی نیاز خود را از طریق واردات تامین میکند.
براساس دادههای اعلام شده از سوی این وزارت جهاد کشاورزی سال گذشته، یک میلیون و 602 هزار تن روغن خام، 2 میلیون و 796 هزار تن انواع دانه روغنی و یک میلیون و 750 هزار تن کنجاله از کشورهای دیگر وارد شد.
با توجه به این مشکل و در راستای رفع آن وزارت جهاد کشاورزی سیاست مشروط کردن واردات روغن به خرید از تولیدکنندگان داخلی را در دستور کار قرار داده است.
بر اساس این سیاست، هر تولید کننده به ازای خرید یک کیلوگرم دانه روغنی از داخل، میتواند 48 کیلوگرم دانه روغنی سویا یا کلزا، 12 کیلوگرم روغن خام از مبادی کشورهای عضو اوراسیا، 8 کیلوگرم روغن خام از مبادی غیر کشورهای عضو اوراسیا، 20 کیلوگرم کنجاله و 7 کیلوگرم روغن پالم وارد کند.
یکی از کارشناس این بخش در خصوص شروط جدید وزارت جهاد کشاورزی به این نکته اشاره میکند که پیش از این، واردکنندگان با ارز دولتی هر میزان که میخواستند روغن وارد میکردند و توجهی به تولید داخل نمیشد. اما در حال حاضر و با توجه به سیاست جدید، واردکنندگان برای واردات باید در ابتدا اقدام به خرید داخلی کنند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟