پیش بینی بازار سرمایه؛
بازار سرمایه بر سر دو راهی مذاکرات
اکوایران: در صورت عدم توافق بین ایران و امریکا؛ پیش بینی میشود صندوق های طلا رونق یابند و بازار سرمایه مسیر ریزشی در پیش بگیرد.

به گزارش اکوایران؛ بازار سرمایه در روز یکشنبه، 21 اردیبهشت ماه1404 با افت محسوسی همراه بود؛ به نحوی که شاخص کل بورس ریزش 24 هزار واحدی را تجربه کرد.
در این بین در روزی که گذشت؛ ارزش صفوف خرید 5 درصد کاهش یافت و در مقابل ارزش صف های فروش هم افت 50 درصدی را تجربه کرد.
در نهایت به نظر می رسد در صورت عدم توافق بین ایران و امریکا؛ صندوق های طلا رونق یابند و بازارسرمایه ریزشی خواهد بود.
ندا کریمی – کارشناس بازار سهام در این خصوص در گفت و گو با اکوایران گفت: شاخص کل با کاهش 24 هزار واحدی به 3.091.000 واحد رسید که یک کاهش حدود 0.78 درصدی است. شاخص هم وزن نیز کاهش بوده و با کاهش 8.7 هزار واحدی به 945 هزار واحد رسید که کاهش 0.92 درصدی داشته است.
وی در ادامه افزود: ارزش معاملات 16 همت که 11 همت آن خرد بوده و بازار شاهد 1.3 همت خروج پول حقیقی از سهام بوده است؛ از سوی دیگر از صندوق های با درآمد ثابت شاهد خروج 450 میلیارد تومان بوده است. تقریبا عمده نمادهای بازار منفی بودند و 690 نماد منفی و 190 مثبت بودند.
به گفته این فعال بازار سرمایه؛ بازار در ابهام مذاکرات با صف فروش روبرو شد. گروه پالایشی با انتشار اخباری در خصوص اصلاح نرخ فرآورده ها به خصوص بنزین و افزایش سود پالایشی ها با صف خرید و ورود سنگین پول روبرو شد؛ همچنین بعد از آن گروه قندی و معادن شاهد بیشترین ورود نقدینگی بودند. گروه بانکی، صندوق ها و خودرو بیشترین خروج پول را از بازار داشته است.
کریمی خاطرنشان کرد: در گروه خودرو، خساپا با اخباری در خصوص واگذاری بلوکی با خرید سنگین روبرو شد. همچنین خودرو چند بار شاهد جمع شدن صف فروش شد و در گروه های دیگر مانند هلدینگ ها فشار فروش در شستا را شاهد بودیم، اما با اخباری در خصوص پذیرش پالایش نفت ستاره خلیج فارس در میانه های بازار با رشد همراه شد که تاپیکو هم به صف خرید رسید.
وی اظهار کرد: صندوق های طلا با رشد بازگشایی شدند و حدود 3 درصد رشد داشت و 400 میلیارد تومان ورود پول حقیقی داشته است و بالاخره حباب این صندوق ها مثبت شد. همچنین در بازار تفارس به بازار دوم فرابورس رفته است؛ در صورت توافق و کاهش نرخ بهره، گروه تامین سرمایه می تواند پیشتاز شود.
این تحلیلگر بازارسرمایه عنوان کرد: از سوی دیگر، معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاده است که خود باعث نگرانی بازار می شود؛ در صورت انتشار اخبار مثبت، شاهد اقبال به گروه های اهرمی و خودرو و بانکی در ادامه هفته خواهیم بود و پالایشی همچنان می تواند مورد توجه باشد و بتواند از 3.2 میلیون واحد عبور کند.
کریمی در نهایت گفت: در صورت عدم انتشار نتیجه مثبت در مذاکرات می توان شاهد روند ضعیف بازار و چرخش پول به سمت صندوق های طلا بود و شاخص می تواند تا محدوده کمتر از 3 میلیون واحد کاهش یابد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
هدیه لاکچری قطر برای ترامپ
-
چشم تهران به مذاکرات ریاض؛ نقشه راهی که خلیج فارس به ترامپ دیکته میکند
-
توضیحات بقائی از روند دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا
-
ایران خودرو ترسید / غولی که در خودروسازی کشور پنهان شده، بیدار می شود؟
-
معاون رئیس دفتر کاخ سفید: مذاکرات ایران-آمریکا در هر دور جزئیتر شده است
-
لحظه تاریخی برای حلوفصل منازعه ایران و آمریکا
-
دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا آغاز شد
-
فرزین: در آینده ۶ نوع بانک داریم/ اساسنامه بانکها تغییرات اساسی میکند
-
راهنمای ساده درباره دعوای هند و پاکستان بر سر کشمیر