درگفتگو با اکوایران مطرح شد :
جزییات حذف کمیسیون تخلفات ساختمانی/ سرانجام پرونده های قدیمی
اکوایران :یک عضو کمیسیون عمران مجلس درخصوص حذف کمیسیون های ماده 100 شهرداری ها توضیح داد .

به گزارش اکوایران ،قرار است به زودی اصلاح قانون ماده 100 قانون شهرداریها که به کمیسیون ماده 100 مشهور است در صحن مجلس بررسی شود .اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس درخصوص جزییات این طرح به اکو ایران می گوید : امیدواریم این طرح طی یک تا 2 ماه آینده وارد صحن و جزئیات آن بررسی شود، پس ازاصلاح این قانون، کمیسیونهای ماده 100 حذف میشود و دیگر موضوع تخلفات ساختمانی نخواهیم داشت .
او ادامه می دهد : هرگونه تخلف باید در همان مراحل اولیه برطرف شود و افرادی که در این زمینه کوتاهی کنند با آنها برخورد میشود ضمن اینکه ملک ساخته شده برای مالک هیچ سودی نخواهد داشت زیرا امکان انجام هیچگونه امور اداری درباره آن وجود ندارد بنابراین جز تخریب یا اصلاح آن راه دیگری ندارد؛ در واقع اگر کسی ساختمانی را با تخلف بسازد نه امکان اجاره، فروش یا تغییرکاربری خواهد داشت و نه میتواند برای آن پایان کار اخذ کند،نه آب ، برق و ...به آن تعلق می گیرد و بنابراین ملک ساخته شده روی دست سازنده باقی میماند.ما برای برخورد با تخلفات ساختمانی از گلوگاه های حقوقی استفاده کنیم .
شاکری اضافه می کند: فلسفه ایجاد کمیسیون ماده 100 این بود که درباره تخلف شکل گرفته تصمیمگیری شود و بسیاری از افراد مرتکب تخلف میشدند و عوامل درگیر تخلف نیز در اکثر مواقع آن را نادیده می گرفتند ووبا تصویب نهایی اصلاح قانون ماده 100 و تأیید شورای نگهبان چیزی به اسم کمیسیون ماده 100 نخواهیم داشت و هر نقشهای که سازمان نظام مهندسی تأیید میکند باید تا پایان کار همان را اجرا کند.
او با اشاره به این که با اصلاح این قانون میتوان امیدوار بود که تخلفات حوزه ساخت و ساز به حداقل ممکن برسد می گوید : اصل بر این است که تخلف ساختمانی رخ ندهد و ما اصلا قبول نداریم بعد از آغاز ساخت وساز نقشه عوض شود ، مگر میشود ما اول به یک ساختمانی 3 طبقه مجوز بدهیم و بعد در حین ساخت، چند طبقه دیگر به آن اضافه کنیم؟ این اتفاقی است که در حال حاضر اتفاق می افتد. مگر میشود ما یک طرح تفصیلی را دائم تغییر دهیم؟ بنابر این اصل بر این است که طرح تفصیلی وقتی ابلاغ و اعلام می شود، همان رعایت شود. بنابراین اصلا چیزی به نام تخلف وجود خارجی نداردو پذیرفته نیست .
نماینده مردم تهران در مجلس در خصوص تخلفاتی که از گذشته بوده پس از ابلاغ این قانون هم می گوید : در قانون پیش بینی شده که این تخلفات دسته بندی می شود وپس از ابلاغ قانون طی 3 سال به آن رسیدگی کنند و از آن روز به بعد هم هیچ پرونده جدیدی پذیرفته نمیشود. یعنی وظیفهی کمیسیونهای فعلی فقط رسیدگی به پرونده های قبلی است .
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز
-
آخرین جزئیات از انفجار بندر شهید رجایی: ۷۰ فوتی و ۱۳۷۵ مصدوم/ سهلانگاری شرکت واردکننده عامل حادثه