بازگشت لوفتهانزا به آسمان ایران
پس از تنشهای اخیر در منطقه و توصیه آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا در خصوص ارزیابی امنیتی پروازها از آسمان ایران، شرکتهای هواپیمایی خارجی نسبت به برنامههای پروازی خود تجدیدنظر کردند. با این حال، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد که 2 شرکت هواپیمایی لوفتهانزا و آسترین ایرلاینز (اتریشی) برنامههای پروازی خود را ارائه کردهاند.

به گزارش اکوایران، دو شرکت هواپیمایی لوفتهانزا و آسترین ایرلاینز (اتریشی) برنامههای پروازی خود را ارائه کردهاند و قرار است از ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ پروازهای خود را به ایران آغاز کنند.
مدیرعامل شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران گفت که جلساتی با گروه هواپیمایی لوفتهانزا برگزار شده و بهزودی شاهد بازگشت این شرکت به ایران خواهیم بود.
سعید چلندری افزود که این دو شرکت هواپیمایی برنامههای تابستانی خود را ارائه دادهاند، اما هنوز مشخص نیست که این پروازها بهطور قطعی انجام خواهند شد یا خیر.
او همچنین اشاره کرد که از طرف ایران هیچ مانعی برای اجرای این پروازها وجود ندارد و تصمیم نهایی به سیاستهای داخلی و پروتکلهای امنیتی این شرکتها بستگی دارد.
چلندری در ادامه توضیح داد که در حال حاضر ۳۰ شرکت هواپیمایی به فرودگاه امام خمینی (ره) پرواز دارند.
آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا اول آذرماه به دنبال درگیریهای منطقهای از شرکتهای هواپیمایی خواسته بود که پیش از انجام پروازهای خود بر فراز ایران، بررسیهای امنیتی لازم را انجام دهند.
اما پس از انقضای این اعلامیه در ۱۲ بهمن، بسیاری از شرکتهای هواپیمایی خارجی آمادگی خود را برای از سرگیری پروازها و استفاده از آسمان ایران اعلام کردهاند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود