جلوگیری از برگزاری مراسم سالگرد درگذشت سیمین دانشور
اکوایران: بر اساس اظهارات خواهرزاده جلال آلاحمد، مسئولان از برگزاری مراسم سالروز درگذشت بانو سیمین دانشور در محل خانه - موزه سیمین و جلال خودداری کردند.

به گزارش اکوایران، محمدحسین دانایی - خواهرزاده زندهیاد جلال آل احمد - در یادداشتی نوشته است: ۱۸ اسفند سالروز درگذشت بانو دکتر سیمین دانشور است؛ ستاره درخشانی در سپهر ادبیات معاصر که با نوشتن رمان «سووشون» به عنوان «بانوی ادبیات داستانی ایران» شناخته شد.
چندی پس از درگذشت این بانوی گرامی، خانه محل سکونت او و همسر نامدارش، زندهیاد جلال آل احمد، در اختیار شهرداری تهران قرار گرفت تا به یک نهاد فرهنگی عامالمنفعه تبدیل شود و حداقل انتظار هم این بود که بتوان مراسمی با مناسبتهای مرتبط را در آنجا برگزار کرد. به همین لحاظ، جمعی از اعضای خانواده و دوستداران سیمین و جلال از مسئولان شرکت توسعه فضاهای فرهنگی وابسته به شهرداری تهران که اکنون عهدهدار اداره این خانه- موزه است، درخواست کردند که با هزینه خودشان مراسمی را برای یادبود و بزرگداشت این بانوی گرانقدر در همان منزل برگزار کنند، ولی متأسفانه پس از چند روز سکوت و بیاعتنایی، سرانجام اطلاع حاصل شد که به زعم مدیران(!) مزبور، برگزاری این مراسم به علت همزمانی با اعیاد شعبانیه صحیح و مجاز نیست، آنهم در حالیکه از همین خانه با انگیزههای مالی به عنوان لوکیشن برای برنامههای دیگر(!) استفاده میشود!»
او در پایان اظهاراتش که در اختیار ایسنا قرار داده، گفته است: «این درد را به کجا باید برد؟ و به چه کسی باید گفت که برخی از مسئولان بدسلیقه، حتی صاحبخانه را هم به خانه خودش راه نمیدهند!»
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز
-
افتتاح بخش جدید آزادراه تهران-شمال در شهریور ماه
-
درگیری مسلحانه پلیس با زورگیران در نارمک/ ماجرا چه بود؟