استخدام نخبگان در دستگاههای اجرایی کشور چقدر جدی است؟
اکوایران: رییس امور جذب، بکارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور از صدور مجوز جذب 4000 نخبه در دستگاههای اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش اکوایران؛ رییس امور جذب، به کارگیری و رشد سازمان اداری و استخدامی کشور با اعلام صدور مجوز جذب بیشاز 4 هزار نخبه در دستگاههای اجرایی کشور، گفت: فراخوان جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی به زودی اعلام میشود.
علیرضا علیخانزاده، رییس امور جذب، بکارگیری و رشد این سازمان در مورد صدور مجوز برای مرحله جدید جذب نخبگان گفت: مجوزهای صادر شده به تفکیک شغل محل در سراسر کشور خواهد بود که فراخوان و جزئیات آن از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام خواهد شد و در ادامه از استقبال 69 دستگاهاجرایی و 19 وزارتخانه تا کنون از جذب نخبگان خبر داد.
او با اشاره به اینکه شرایط احراز نخبگی و فرایند ارزیابی از سوی بنیاد ملی نخبگان اطلاعرسانی میشود، اظهار کرد: مجوز جذب بیشترین تعداد نخبه، به ترتیب برای آموزش و پرورش، وزارت کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر اساس نیازهای دستگاههای اجرایی کشور، صادر شده است.
همچنین نخبگان برای جذب در دستگاههای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، سازمان ملی استاندارد، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، مرکز ملی رقابت، سازمان نقشهبرداری کشور و مرکز آمار، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت دادگستری و وزارت راه و شهرسازی و سازمانهای تابعه، وزارت امور اقتصاد و دارایی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت نفت، وزارت نیرو و وزارت علوم تحقیقات و فناوری به رقابت میپردازند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود