مصوبه کاهش ساعت کار تصویب نشد
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کاهش ساعت کاری اداری را مغایر با سیاستهای کلی دانست و آن را تأیید نکرد.

به گزارش اکوایران، هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کاهش ساعت کاری اداری را مغایر با سیاستهای کلی نظام دانسته و آن را تأیید نکرد.
هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری اخیر خود درباره لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری (کاهش ساعت کاری اداری) گفت که این مصوبه که شامل تعطیلی یک روز در هفته و کاهش ساعات کاری کارکنان بود، با دو دسته ایراد مواجه شده است: یک دسته ایرادات مربوط به شورای نگهبان، و دسته دیگر ایرادات مربوط به هیات عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام.
او افزود: با اصلاحات مجلس، ایرادات شورای نگهبان نسبت به این مصوبه برطرف شده است، اما مجلس در خصوص ایرادات هیات عالی نظرات اصلاحی ارائه نکرده و بنابراین تصمیمگیری نهایی در این خصوص بر عهده مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
مصوبه مجلس چه بود؟
مجلس شورای اسلامی در تاریخ 15 اسفند، ساعات کاری کارکنان را به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در چهار هفته متوالی کاهش داد. نمایندگان برای رفع ایراد شورای نگهبان، تبصره ۴ لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری را اصلاح و تصویب کردند.
بر اساس این اصلاحات، تمامی قوانین و مقرراتی که بر مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته تنظیم شده بودند، به ۴۰ ساعت در هفته تغییر میکند. بر اساس این مصوبه کاهش ساعات کاری تأثیری بر حقوق، دستمزد یا مزایای قانونی کارکنان نخواهد داشت و قراردادهای خصوصی پیش از تصویب این قانون مشمول آن نمیشوند. همچنین، اجرای این تبصره برای دستگاههای تحت نظر مقام معظم رهبری مشروط به دریافت اذن ایشان است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود