محسن دهنوی: اسامی موافقان و مخالفان FATF در مجمع کذب است
سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، ضمن تکذیب اسامی منتشرشده از موافقان و مخالفان FATF در مجمع، تأکید کرد که تصمیمگیری درباره لوایح مرتبط با FATF صرفاً بر اساس بررسیهای فنی و رعایت منافع ملی انجام میشود و مجمع تحت تأثیر فشارهای سیاسی قرار نخواهد گرفت.

به گزارش اکوایران، محسن دهنوی، سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام انتشار اسامی منتشرشده از موافقان و مخالفان FATF را تکذیب و تاکید کرد: مجمع در بررسی لوایح مربوط به FATF تحت تأثیر جریانسازیها و فشارهای سیاسی قرار نمیگیرد.
دهنوی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:«اسامی منتشرشده از مخالفان و موافقان FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گمانهزنی کذب و در راستای فشارهای سیاسی به مجمع است، زیرا موضوع هنوز در صحن مجمع مطرح نشده که مخالفان و موافقان بتوانند درباره آن صحبت کنند.
کسانی که به دنبال جنجال و فشار به مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند، خیر و صلاح کشور را نمیخواهند.
مجمع در بررسی لوایح مربوط به FATF تحت تأثیر جریانسازیها و فشارهای سیاسی قرار نمیگیرد و صرفاً بر اساس بررسیهای فنی و تخصصی و رعایت مصالح کشور و منافع ملی، تصمیمگیری میکند.»
منتقدان FATF معتقدند که در حالی که ایران درگیر تحریمهای یکجانبه ایالات متحده است، پذیرش این معاهده به معنای کاهش توانایی کشور در دور زدن تحریمها و تسلیم شدن به فشارهای خارجی است. به گفته آنها، در شرایطی که تحریمهای آمریکا و فشارهای جهانی همچنان پابرجا هستند، پذیرش بندهای FATF عملاً نمیتواند مشکلات بانکی و اقتصادی ایران را حل کند. حتی اگر ایران از لیست سیاه خارج شود، همچنان به دلیل تحریمهای آمریکا، بانکها و مؤسسات مالی بینالمللی از همکاری با ایران خودداری خواهند کرد.
بنا به گزارش مهر، در کنار این، منتقدان همچنین به عدم شفافیت در عملکرد گروه ویژه اقدام مالی (FATF) اشاره میکنند و معتقدند که پذیرش این معاهده باعث میشود ایران اطلاعات حساس مالی خود را در اختیار گروههایی قرار دهد که برخی از اعضای آن بهعنوان دشمنان سرسخت ایران در عرصه بینالمللی شناخته میشوند.
موافقان پیوستن به FATF، از طرفی بهبود اعتبار بینالمللی، دسترسی به بازارهای مالی جهانی، و جلوگیری از تحریمهای بیشتر را دلایل خود میدانند؛ اما مخالفان این استدلالها را در شرایط فعلی ایران غیرمنطقی میخوانند و هشدار میدهند که این معاهده نه تنها کمکی به حل مشکلات اقتصادی نمیکند، بلکه میتواند تأثیرات منفی بر استقلال مالی و امنیتی کشور داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود