طلا 2 هزار دلار را از دست داد، بیتکوین 30 هزار دلار را
پس از اینکه روز سه شنبه قیمت طلا پس از افت قیمت قابل توجه مجددا توانسته بود به بالای مرز 2 هزار دلار بازگردد، مجددا در روز چهارشنبه قیمت کاهشی شد و قیمت هر اونس از این فلز ارزشمند به زیر این مرز حساس قیمتی بازگشت.

به گزارش اکوایران، با این کاهش قیمت بازدهی قیمت طلا از ابتدای هفته وارد بازدهی منفی شد و به سطح منفی نیم درصد رسید. در حالی این افت قیمت اتفاق افتاد که مهم ترین عامل آن افزایش نرخ سود اوراق قرضه در آمریکا بود و بیشتر معامله گران بر روی تخمین سیاست های بعدی فدرال رزرو متمرکز بودند.
در حال حاضر بازارها شانس افزایش نرخ بهره فدرال رزرو را بیشتر از 85 درصد پیش بینی می کنند و بنظر بازارها روی این اتفاق اجماع نظر دارند. در حال حاضر شک بزرگ بازارها درباره جلسه بعدی فدرال ررو است و این سوال که آیا در جلسات بعدی افزایش نرخ بهره متوقف خواهد شد یا نه.
با این حال قیمت طلا از ابتدای ماه جاری میلادی تاکنون که 20 روز از آن می گذرد همچنان در محدوده مثبت قرار دارد. طلا در ماه آوریل تاکنون بیش از 1.2 درصد افزایش قیمت داشته است.
همچنین امروز قیمت بیت کوین بیش از 2.8 درصد کاهش پیدا کرد تا قیمت بزرگ ترین رمزارز جهان به محدوده 29 هزار و 300 دلار برسد. این در حالی بود که روز سه شنبه بیت کوین مجددا توانسته بود مرز 30 هزار دلاری را احیا کند. با وجود کاهش قیمت روزهای اخیر بیت کوین نیز از ابتدای ماه آوریل تاکنون بیش از 3 درصد افزایش قیمت داشته است.
اتریوم نیز امروز کاهش قیمتی شدیدی داشت و بیش از 5 درصد ریزش قیمتی را تجربه کرد. با این افت قیمت قابل توجه قیمت این رمزارز به کانال 1900 دلار سقوط کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟