کیفیت هوای تهران نارنجی شد/ این کشورها چگونه کیفیت هوا را بهبود بخشیدند؟
اکوایران: بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۱۷ قرار گرفته و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده است.

به گزارش اکوایران، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۱۷ قرار گرفته و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده و در وضعیت نارنجی است.
همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۹۲ بوده و هوای تهران برای گروههای حساس جامعه آلوده بود.
تهران از ابتدای سال ۷ روز هوای پاک، ۲۱۰ روز هوای قابل قبول و ۱۲۲ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس و ۱۹ روز هوای ناسالم داشته است.
بر اساس گزارش مهر، این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۱ روز هوای قابل قبول و ۱۰۵ روز هوای ناسالم برای گروههای حساس جامعه و ۱۲ روز ناسالم برای همه افراد داشته است.
اکوایران: شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۱۲۸ قرار گرفته و هوای تهران در وضعیت نارنجی و برای گروههای حساس جامعه آلوده است.
فقط ۱۷ درصد شهرهای جهان دستورالعمل کیفیت هوا را رعایت میکنند
وبگاه آسوشیتدپرس در گزارشی آورده است: پایگاه داده پایش کیفیت هوای شرکت آیکیوایر (IQAir) واقع در سوئیس، با تجزیهوتحلیل دادههای ۴۰ هزار ایستگاه پایش کیفیت هوا در ۱۳۸ کشور، اعلام کرد که چاد، کنگو، بنگلادش، پاکستان و هند آلودهترین هوا را دارند. ۶ شهر از ۹ شهر آلوده، متعلق به هند است که در میان آنها هوای شهر صنعتی بیرنیهات در شمال شرقی هند از همه آلودهتر است.
به گفته کارشناسان میزان واقعی آلودگی هوا ممکن است بسیار بیشتر باشد؛ زیرا در بسیاری از نقاط جهان پایش لازم برای ارائه دادههای دقیقتر وجود ندارد؛ به عنوان مثال در آفریقا به ازای هر ۳.۷ میلیون نفر فقط یک ایستگاه پایش کیفیت هوا وجود دارد.
در گزارش یادشده آمده است که بهمنظور مقابله با این مشکل، تعداد بیشتری ایستگاه پایش کیفیت هوا در حال راهاندازی است.
فاطمه احمد، دانشمند ارشد و کارشناس آلودگی هوا در مرکز سلامت سیارهای سانوِی در مالزی، گفت: تنفس در هوای آلوده به مدت طولانی میتواند باعث بروز بیماری تنفسی، آلزایمر و سرطان شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین میزند که آلودگی هوا سالانه جان حدود ۷ میلیون نفر را میگیرد.
بر اساس گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: باید کارهای بیشتری برای کاهش آلودگی هوا انجام شود و سازمان جهانی بهداشت پیشتر اعلام کرده بود که ۹۹ درصد از جمعیت جهان در مکانهایی زندگی میکنند که آلودگی هوای آن بیش از استاندارد است.
احمد افزود: اگر آب آلوده باشد، میتوان به مردم گفت روزی نیم ساعت صبر کنند تا به آب سالم دسترسی یابند؛ اما اگر هوا آلوده باشد، نمیتوان به مردم گفت نفس نکشند.
وی یادآورشد: چند شهر از جمله پکن، سئول، کره جنوبی و ریبنیک در لهستان، کیفیت هوای خود را از طریق اِعمال قوانین سختگیرانهتر درباره آلودگی ناشی از وسایل نقلیه، نیروگاهها و صنعت با موفقیت بهبود بخشیدهاند. آنها همچنین استفاده از انرژی پاک (انرژی تجدیدپذیر) را افزایش داده و در حملونقل عمومی سرمایهگذاری کردهاند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود