آمار گمرک نشان داد
تراز تجاری کشور در فصل بهار مثبت شد
اکوایران: تجارت غیر نفتی در سه ماهه نخست کشور به 25.5میلیارد دلار رسید. براساس آمار گمرک با پیشتازی سه ماهه صادرات نسبت به واردات تراز کشوری در فصل بهار مثبت 605 شد.
به گزارش اکوایران کارنامه تجارت خارجی غیر نفتی کشور در فصل بهار نشان دهنده آن است که در سه ماهه امسال نزدیک به 36میلیون تن کالا به ارزش 25.5میلیارد دلار بین ایران و سایر کشورها تبادل شد که شاهد رشد 19.5درصدی تجارت خارجی کشور در بهار امسال بودیم.
براساس آمار گمرک، سهم صادرات ایران از این میزان تجارت، 27.7میلیون تن کالا به ارزش 13میلیارد و 69میلیون دلار بود که نسبت به بهار سال قبل با افزایش 21درصدی همراه بوده است.
در این خصوص علیرضا مقدسی، معاون وزیر اقتصاد و رییس کل گمرک ایران می گوید: واردات ایران در این مدت نیز با هشت میلیون و 154هزار تن به 12میلیارد و 464میلیون دلار رسید که 18درصد نسبت به مدت مشابه افزایش داشته است.
براساس آمار گمرک مقاصد صادرات کالاهای ایرانی در فصل بهار کشورهای چین با چهار میلیارد و 214میلیون دلار، عراق با یک میلیارد و 824میلیون دلار،ترکیه با یک میلیارد و 737میلیون دلار،امارات با یک میلیارد و 645میلیون دلار و هند با 424میلیون دلار، پنج مقصد اول کالاهای صادراتی کشورمان بودند.
به گفته رئیس کل گمرک ایران کشورهای نخست طرف معامله با ایران در فصل بهار شامل کشورهای امارات با سه میلیارد و 426میلیون دلار، چین با سه میلیارد و 131میلیون دلار، ترکیه با یک میلیارد و 273میلیون دلار،هند با 512میلیون دلار و آلمان با 456میلیون دلار، پنج کشور نخست تامین کننده کالاهای مورد نیاز کشورمان در فصل بهار بودند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟