دومین حراج چای دبش/ بیش از هزار تن چای در ۲۹ آبان به مزایده میرود
اکوایران: معاون سازمان فروش اموال تملیکی خبر داد که سهشنبه، ۲۹ آبانماه، تهران میزبان نخستین حراج بزرگ چای خواهد بود. در این رویداد، بیش از هزار تن چای به ارزش ۵۳۵ میلیارد ریال به مزایده گذاشته میشود.

به گزارش اکوایران، 15 آبان بود که اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه به اکوایران اعلام کرد که در مزایده دادگستری هرمزگان، برگزارشده در اواسط آبان سال جاری، ۵۲ دستگاه کانتینر چای از مجموع ۸۹ کانتینر عرضهشده، به فروش رسیده است و ارزش این محموله فروختهشده به ۱۷۷ میلیارد تومان میرسد.
به گفته وی، میزان اموال شناسایی شده از گروه دبش اعم از منقول و غیر منقول، بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان شناسایی و توقیف شده در مجموع میزان کالاهایی که موجود است در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در خصوص چای، به میزان ۶ هزار و ۶۹۵ تن به ارزش ۸۷۲ میلیارد تومان توسط سازمان مذکور به فروش رفته است.
امروز(شنبه، 26 آبان) نیز، سعید غلامی باغی، معاون بهره برداری و فروش اموال تملیکی در جلسهای با موضوع «مزایده ها و حراج پیش رو و ارائه گزارش تعیین تکلیف کالاهای تملیکی» که صبح در محل سازمان اموال تملیکی برگزار شد، گفت: یکی از پروندههای مهم و ملی ما پرونده مربوط به گروه اقتصادی دبش است و مهمترین کالا، چای است که در مدلها و برندهای مختلف در اختیار سازمان قرار گرفت. دادستانی محترم تهران ورود مستقیم داشتند و سه اصل فروش مزایدهای و مذاکرهای را به ما ابلاغ کردند.
سازمان اموال تملیکی با تلاشهای اخیر خود گامهای مؤثری در مدیریت و حراج کالاهای متروکه برداشته است. غلامی باغی، معاون بهرهبرداری و فروش این سازمان، اعلام کرد که نخستین حراج حضوری چای در استان هرمزگان در تاریخ ۱۲ آبان برگزار شد و طی آن بیش از ۵۲ محموله چای به فروش رسید. این حراج توانست بخشی از نیاز تولیدکنندگان را تأمین کند و مسیر عرضه این محصول را هموار سازد.
دومین حراج حضوری چای در تهران؛ هزار تن چای به مزایده گذاشته میشود
او با اشاره به برگزاری دومین حراج حضوری چای در تهران، که در تاریخ ۲۹ آبان در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار میشود، گفت: بیش از هزار تن چای به ارزش ۵۳۵ میلیارد ریال در این حراج به مزایده گذاشته خواهد شد. کالاهای ارائهشده شامل انواع مختلف چای، از چای شکسته تا کله مورچهای، هستند که بستهبندیهای بزرگ و فله دارند و برای مصرف مستقیم خانوارها آماده نیستند.
غلامی باغی تأکید کرد که تمامی چایهای مزایدهای پیش از عرضه از لحاظ بهداشتی تأیید شدهاند و نزدیکترین تاریخ انقضای آنها تا پایان سال ۲۰۲۴ و دورترین تاریخ تا ۲۰۲۷ است. او تصریح کرد که حتی یک درصد از چای فاقد اعتبار، وارد چرخه عرضه نخواهد شد.
وی افزود: مزایدهها به صورت الکترونیکی، حضوری و مذاکرهای برگزار میشود و تمامی فعالان حوزه تولید و بستهبندی چای میتوانند در این حراجها شرکت کنند. علاوه بر چای، ماشینآلات خط تولید و ادوات بستهبندی نیز در فهرست کالاهای عرضهشده قرار دارند.
او در پایان خاطرنشان کرد که تاکنون بیش از ۲۵ هزار تن چای در چهار استان تهران، هرمزگان، البرز و کرمانشاه تحویل سازمان شده است. از این مقدار، ۶ هزار و ۶۹۵ تن به فروش رسیده و ارزش آن بالغ بر ۸۷۲ میلیارد تومان بوده که به خزانه کشور واریز شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود