شناورهای جدید به دریای خزر وارد میشود
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی و سرپرست سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد که افزایش تعداد و کاهش سن شناورهای دریای خزر در دستور کار قرار دارد.

به گزارش اکوایران، معاون حملونقل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به حمایت همه کشورهای حاشیه دریای خزر برای ورود شناورهای جدید به این دریا، گفت: به دلیل محدودیتهای ورودی به دریای خزر که تنها از طریق مسیر رود ولگا امکانپذیر است؛ ورود شناورهای جدید به این منطقه معمولاً با چالشهایی مواجه میشود.
او تاکید کرد: بنابراین تصمیم گرفته شد که همکاری و همافزایی کشورهای حاشیه خزر برای افزایش تعداد شناورها و کاهش سن آنها در اولویت قرار گیرد.
چالشهای کاهش سطح تراز آب دریای خزر
او در گفتوگو با ایرنا افزود: یکی از مسائل مهم در دریای خزر، کاهش سطح تراز آب و پسروی آب این دریا است که نگرانیهایی برای کشورهای حاشیه آن ایجاد کرده است. خوشبختانه ایران کمترین مشکلات را در این زمینه دارد، در حالی که سایر کشورها با چالشهای جدیتری مواجه هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی به مشکلات موجود در خطوط کارگو هوایی کشورهای حاشیه خزر اشاره کرد و گفت: فعالان اقتصادی از کمبود خطوط کارگو هوایی در این منطقه نگران هستند و درخواست افزایش این خطوط را دارند، به ویژه برای محصولاتی مانند گل و مواد غذایی که نیاز به انتقال سریع دارند.
حجم مبادلات تجاری ایران با کشورهای حاشیه خزر
تجارت ایران با کشورهای حاشیه دریای خزر از ابتدای سال جاری تا پایان دیماه به میزان ۳.۴ میلیارد دلار رسید. طبق گزارشها، در 10 ماهه اول سال جاری، حجم مبادلات تجاری ایران با چهار کشور ساحلی دریای خزر نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییرات قابلتوجهی نداشته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود