این آپارتمان ها ارزان اما بی مشتری است
اکوایران: در بازار رهن و اجاره، تقاضا برای آپارتمانهای زیر همکف کمتر است و از روی محدودیتهای بودجه به اجاره این نوع مسکن روی میآورند؛ چراکه آپارتمانهای زیر همکف دارای نقاط ضعف مشخصی هستند. برای مثال نداشتن نور کافی و پنجره مناسب، نزدیکی به پارکینگ و موتورخانه، و آنتندهی ضعیف از جمله نقاط ضعف این واحدها است.

به گزارش اکوایران، قیمت رهن و اجاره آپارتمانهای زیر هم کف در تهران متناسب با منطقه و امکانات ارائه شده متغیر است.بررسیها نشان میدهد که در مناطق مرکزی و شمالی پایتخت، قیمتها بالاتر است در حالی که در مناطق حومه مبلغ رهن و اجاره واحدهای زیر همکف مناسبتر است.
اغلب واحدهای زیرهمکف، فاقد پارکینگ و سن بنایی کمتر از 10 سال هستند؛ اما با این حال به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه برای افرادی که به دنبال اقامت در مرکز شهر هستند محسوب میشوند.
در بازار رهن و اجاره، تقاضا برای آپارتمانهای زیر همکف کمتر است و از روی محدودیتهای بودجه به اجاره این نوع مسکن روی میآورند؛ چراکه آپارتمانهای زیر همکف دارای نقاط ضعف مشخصی هستند. برای مثال نداشتن نور کافی و پنجره مناسب، نزدیکی به پارکینگ و موتورخانه، و آنتندهی ضعیف از جمله نقاط ضعف این واحدها است.
در محله یوسف آباد، برای رهن واحدی 70 متری، زیر همکف و دارای یک خواب، 300 میلیون تومان و 12 میلیون تومان اجاره ماهانه و در محله آبشار، برای رهن کامل یک واحد با مساحت 59 مترمربع، 300 میلیون تومان لازم است.
در محله شمسآباد نیز، برای رهن یک واحد زیر همکف با 50 مترمربع زیربنا 200 میلیون تومان و اجاره ماهانه آن 7 میلیون تومان پیشنهاد شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ هشدار سیلاب و تگرگ در چندین استان
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز
-
آخرین جزئیات از انفجار بندر شهید رجایی: ۷۰ فوتی و ۱۳۷۵ مصدوم/ سهلانگاری شرکت واردکننده عامل حادثه