رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد:
خسارت انفجار بندرعباس بعد از خاموششدن آتش پرداخت میشود
رئیس کل بیمه مرکزی اعلام کرد که پرداخت خسارت به خودروها و محمولههای آسیبدیده در حادثه آتشسوزی بندر شهید رجایی به داشتن بیمه بدنه یا مسئولیت بستگی دارد.

به گزارش اکوایران، پرویز خسروشاهی، رئیس کل بیمه مرکزی درباره پرداخت خسارت به آسیبدیدگان حادثه آتشسوزی در بندر شهید رجایی گفت که پرداخت خسارت به خودروها و محمولهها بستگی به داشتن بیمه بدنه یا مسئولیت دارد.
او افزود که تا زمانی که عملیات اطفای حریق ادامه دارد، برآورد دقیقی از خسارتها امکانپذیر نیست.
خسروشاهی اعلام کرد که خسارت خودروهای تحت پوشش بیمه بهسرعت پرداخت خواهد شد، اما اگر خودروها بیمه بدنه نداشته باشند و در محوطهای بدون بیمه مسئولیت پارک کرده باشند، شرکتهای بیمه قادر به پرداخت خسارت نخواهند بود.
او تأکید کرد که شرکتهای بیمه موظف به پرداخت خسارتهای دیگر پس از ارزیابی هستند، اما تا زمانی که آتشسوزی کامل خاموش نشده، امکان ارزیابی دقیق وجود ندارد. خسروشاهی افزود که تیمهای مدیریتی و کارشناسان بیمه از روز یکشنبه به محل حادثه اعزام شدهاند و هنوز نتایج نهایی برآورد خسارتها مشخص نیست.
رئیس کل بیمه مرکزی همچنین گفت که پس از مهار آتش، ارزیابیهای دقیق انجام خواهد شد و بارهای موجود در کانتینرها با بیمهنامهها تطبیق داده خواهند شد.
دستورالعمل جدید گمرک بعداز حادثه انفجار بندرعباس
به گزارش اکوایران، گمرک ایران در اطلاعیه شماره 2 خود خطاب به گمرکات سراسر کشور، پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی، دستور اولویتبندی ترخیص کالاها از این گمرک را صادر کرد. بر اساس این اطلاعیه، گمرکات اجرایی موظف به بررسی فوری اظهارنامهها و تعیین تکلیف پروندههای کارشناسی نشده ظرف 24 ساعت آینده شدند.
گمرک ایران همچنین اعلام کرد که در محل انفجار، هیچ کانتینر حاوی کالاهای اساسی وجود نداشته است و در تلاش است تا ترخیص کالاهای اساسی از بندر شهید رجایی بندرعباس از سر گرفته شود. سهم بندر شهید رجایی از واردات کالاهای اساسی کشور حدود 8 درصد است و از 25 میلیون و 354 هزار تن کالاهای اساسی وارداتی، دو میلیون تن به این بندر اختصاص داشته است.
در خصوص کالاهایی که در آتشسوزی آسیب دیدند، گمرک گزارش داد که کانتینرهای صادراتی شامل قیر و پارافین و برخی کانتینرهای وارداتی مواد شیمیایی دچار حریق شدهاند. همچنین گمرک تأکید کرد که سامانههای گمرکی بدون مشکل به کار خود ادامه میدهند، هرچند اختلالی در سامانه جامع گمرک پیش آمده که در حال رفع است.
مسعود پزشکیان، رئیسجمهور، که به بندرعباس سفر کرده بود، در جلسه ستاد مدیریت بحران هرمزگان تأکید کرد که نگهداری بلندمدت 120 تا 140 هزار کانتینر در این بندر غیرقابل قبول است و فرآیند ترخیص کالا باید تسریع شود. او همچنین بر لزوم پیگیری وضعیت خانوادههای جانباختگان و آسیبدیدگان حادثه تأکید کرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان