امروز ، آخرین مهلت ایران خودرو برای وکالتیکردن حساب
مهلت هفتروزه برای وکالتی کردن حساب بهنفع ایرانخودرو و مسدود کردن مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان در این حساب، جهت مشارکت در طرح فروش فوقالعاده و پیشفروش محصولات این شرکت، امروز به پایان میرسد.

به گزارش اکوایران، فرآیند مشارکت در طرح فروش فوقالعاده و پیشفروش محصولات گروه صنعتی ایرانخودرو که از ۲۳ دیماه آغاز شده، امروز -یکشنبه ۳۰ دی ماه- به پایان میرسد.
متقاضیان عادی تا پایان امروز فرصت دارند تا حسابهای خود را بهنام ایرانخودرو وکالتی کرده و مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان را در این حساب بلوکه کنند.
بر اساس اعلام ایران خودرو، این وجه تا زمان اجرای اولویتبندی در حساب متقاضیان باقی خواهد ماند و امکان برداشت آن وجود ندارد. در صورت برداشت یا کاهش موجودی، متقاضی از فرآیند ثبتنام حذف خواهد شد.
این فرآیند برای متقاضیان عادی است و متقاضیان مادر، دارندگان خودروهای فرسوده و متقاضیان خودروهای برقی نیازی به افتتاح حساب وکالتی ندارند.
ثبت درخواست خرید خودرو از طریق سایت فروش اینترنتی گروه صنعتی ایرانخودرو از روز شنبه ۲۹ دی ماه آغاز شده و متقاضیان تا پایان روز چهارشنبه ۳ بهمن ماه فرصت دارند تا ثبتنام خود را انجام دهند.
محصولات عرضهشده شامل دو محصول سورن پلاس XU۷P و ۲۰۷ با موتور TU۳ در قالب فروش فوقالعاده و پنج خودرو شامل دنا پلاس دستی با موتور EF۷P، دناپلاس اتوماتیک، راناپلاس، سورنپلاس XU۷P و ۲۰۷ دستی سقف شیشهای به صورت پیشفروش هستند.
موعد تحویل خودرو در طرح فروش فوقالعاده ۹۰ روزه و در طرح پیشفروش چهار تا هشت ماهه خواهد بود.
ثبتنام دور جدید فروش محصولات ایرانخودرو از امروز شنبه ۲۹ دی آغاز شد و تا سوم بهمن ادامه دارد.
مشخصات فنی سورن پلاس
این خودرو به لحاظ فنی مشابه پژو پارس است اما فضای داخل کابین جادارتر بوده و توانسته استانداردهای ۸۵ گانه را پاس کند. در نتیجه میتوان امکانات بیشتری را نسبت به پژو پارس در این خودرو یافت.
نیروی محرکه سورن پلاس بهینه از پیشرانه XU7P تامین میشود که یک پیشرانه با حجم ۱.۸ لیتر، ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ بوده که روی هم رفته ۹۸ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ نیوتن متر گشتاور را از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخهای جلو منتقل می کند.
مزیت پیشرانه XU7 پلاس نسبت به موتورها XU7 این است که به دلیل اعمال برخی تغییرات در این پیشرانه و تقویت سیستم خنککاری، در پیشرانههای XU7 پلاس استهلاک کمتری نسبت به پیشرانه XU7 وجود دارد و بروز مشکلاتی نظیر آسیب به واشر سر سیلندر در این پیشرانهها کمتر شده است.
مشخصات فنی پژو 207
پژو ۲۰۷ با پیشرانه TU3 نام ۲۰۷ تیپ ۳ را هم در بازار آزاد دارد و با وجود اینکه قوای محرکه ضعیف تری را نسبت به نسخه های رایج این هاچ بک دارد، در کارخانه ایران خودرو قیمتی بیشتر برای این خودرو نسبت به برخی نمونه های TU5 تعیین شده است.
پژو ۲۰۷ آی این تیپ به پیشرانه ۱.۴ لیتری و ۸ سوپاپ TU3 مجهز است. این پیشرانه ۷۵ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۱۱۸ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۵ سرعته دستی توان را به چرخ های جلوی این هاچ بک می رساند. وزن این خودرو هزار و ۵۹ کیلوگرم بوده و در محور عقب آن از ترمزهای کاسه ای استفاده شده است. مصرف سوخت ترکیبی پژو ۲۰۷ آی TU3 حدود ۶.۳۶ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است و ایران خودرو می گوید که این خودرو مصرف سوخت کمتری نسبت به نسخه TU5 دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان