وزیر صمت: تقویت صنعت دریایی کشور از اولویتهای دولت چهاردهم است
اکوایران: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که صنعت دریایی از جمله راهبردهای کلیدی برای رشد اقتصادی کشور است و باید در این مسیر گام برداشت.

به گزارش اکوایران، تقویت ظرفیتهای موجود در حوزه ساخت و تعمیر کشتی و سکوهای نفتی و تسریع در تکمیل زیرساختهای این صنعت، از برنامههای دولت چهاردهم برای حمایت از تولید داخلی در این بخش است.
به گزارش ایرنا، محمد اتابک شامگاه یکشنبه در اخرین برنامه سفر خود به استان هرمزگان و در جریان بازدید از مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو)، بر اهمیت توسعه صنعت دریامحور و نقش آن در رشد اقتصادی کشور تاکید کرد.
او با اشاره به ظرفیتهای گسترده ایران در حوزه صنایع دریایی، افزود: کشور ما با دسترسی به آبهای آزاد و موقعیت راهبرد خود، ظرفیت بالایی در حوزه ساخت، تعمیر و تجهیز کشتیها و سکوهای نفتی دارد که توسعه این بخش میتواند به افزایش اشتغال، تقویت اقتصاد دریامحور و کاهش وابستگی به واردات در این حوزه منجر شود.
وزیر صمت با اشاره به برنامههای حمایتی دولت افزود: حمایت از صنایع کشتیسازی و تامین زیرساختهای مورد نیاز، از اولویتهای وزارت صمت است؛ در این راستا، برنامههایی برای افزایش سرمایهگذاری، بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و ایجاد زنجیره تامین بومی در دستورکار قرار گرفته است.
او با اشاره به نقش صنعت کشتیسازی در تحقق شعار سال مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید»، گفت: صنایع دریایی، بهویژه کشتیسازی، از ارکان مهم اقتصاد کشور هستند که با برنامهریزی صحیح و حمایتهای لازم، میتوان این صنعت را به یکی از پیشرانهای توسعه صنعتی و دریامحور کشور تبدیل کرد و زمینه را برای افزایش تولید، صادرات و اشتغال پایدار فراهم آورد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟