فرمول پایدارسازی قیمتها در صنعت غذا
اکوایران: با تورم ۲۲.۷ درصدی مواد غذایی در اردیبهشتماه که پایینترین نرخ در چهار سال اخیر بوده، امیدهایی برای ثبات بازار ایجاد شد، اما روند صعودی قیمتها در ماههای بعدی این امید را کمرنگ کرد.
به گزارش اکوایران، در ایران فود هفته در گفت و گو با حسین زاهدی، رییس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران چالش های صنعت غذا بحث شده و تلاش شده به این پرسش پرداخته شود که پایدار سازی در این بخش چگونه رخ می دهد؟
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.