ورود چینیها به حوزه تولید تجدیدپذیرها در ایران
معاون وزیر نیرو در حوزه تجدیدپذیرها از توسعه همکاریها با کشور چین برای توسعه تجدیدپذیرها خبر داد و گفت: برنامههای زیادی را برای این مهم در نظر گرفتهایم.

به گزارش اکوایران، محسن طرزطلب، معاون وزیر نیرو در حوزه تجدیدپذیرها، از توسعه همکاریها با کشور چین برای توسعه تجدیدپذیرها خبر داد و گفت: برنامههای زیادی را برای این مهم در نظر گرفتهایم.
محسن طرزطلب در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه صنعت برق، در جمع خبرنگاران در خصوص برنامه ایران برای افزایش همکاری با کشور چین برای توسعه تجدیدپذیرها، اظهار کرد: برای این مهم همکاری را با کشور چین آغاز کردهایم، تکنولوژی به روز در حوزه تجدیدپذیرها در کشور چین است و این کشور جزو نفرات اول دنیا در حوزه انرژی خورشیدی و بادی است.
او افزود: همکاریهای زیادی را باید با دولت چین باید داشته باشیم و با افزایش همکاری با سازندگان و بخش خصوصی این کشور میتوانیم از علم و تکنولوژی آنها استفاده خواهیم کرد و میزان همکاریها زیاد خواهد بود.
احداث نیروگاه بادی در دستور کار دولت
معاون وزیر نیرو در این نمایشگاه توضیح داد: ما در دولت چهاردهم ۵ هزار مگاوات برای احداث نیروگاه بادی پیشبینی کردیم که در مناطقی از کشور مانند خواف و سیستان وبلوچستان که تونل بادی داریم، اجرا خواهد شد. او افزود: پیش بینی شده که در مناطق یاد شده بهزودی اجرای ۲۵۰۰ مگاوات نیروگاه بادی را آغاز کنیم.
معاون وزیر نیرو در پاسخ به سوال ایلنا درباره برنامه صادرات برق تجدیدپذیر تصریح کرد: طبق قانون مانع زدایی از صنعت برق هر واحد تجدیدپذیر که احداث می شود این امکان برای سرمایه گذار فراهم شده که ۱۰ درصد برق تولیدی را صادر کند.
او تاکید کرد: این مشوق به همه سرمایهگذاران که به حوزه تجدیدپذیر ورود کردهاند، داده شده که میتوانند ۱۰ درصد ظرفیت نصبشده خود را از خطوط موجود صادر کنند.
طرزطلب با اشاره به توسعه همکاریها با کشور چین برای توسعه تجدیدپذیرها گفت: برنامههای زیادی را برای این مهم آغاز کردهایم، تکنولوژی به روز در حوزه تجدیدپذیرها در کشور چین است و این کشور جز کشورهای اول دنیا در حوزه انرژی خورشیدی و بادی است.
او خاطرنشان کرد: همکاریهای زیادی را باید با دولت چین باید داشته باشیم و با افزایش همکاری با سازندگان و بخش خصوصی این کشور میتوانیم از علم و تکنولوژی آنها استفاده خواهیم کرد و میزان همکاریها زیاد خواهد بود.
برق تجدیدپذیر نیازمند یک برنامه جامع
استاد دانشگاه ملی سئول در کره جنوبی با اشاره به تامین نزدیک ۹۰ درصد انرژی ایران از سوخت های فسیلی، دستیابی به هدف ۳۰ گیگاواتی تولید برق تجدیدپذیر در سال ۲۰۳۰ را مستلزم یک برنامه جامع در توسعه شبکه هوشمند برق، تامین گسترده منابع مالی، ظرفیت سازی نیروی انسانی و توسعه مدلهای کسب و کار جدید دانست.
پروفسور هوانگ در پیامی به چهاردهمین نمایشگاه بین المللی انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران، بر همافزایی بین شبکه هوشمند برق، توسعه انرژی های تجدیدپذیر و کربن زدایی از اقتصاد تاکید کرد.
پروفسور هوانگ با اشاره به تامین نزدیک ۹۰ درصد انرژی ایران از سوخت های فسیلی، دستیابی به هدف ۳۰ گیگاواتی تولید برق تجدیدپذیر در سال ۲۰۳۰ را مستلزم یک برنامه جامع در توسعه شبکه هوشمند برق، تامین گسترده منابع مالی، ظرفیت سازی نیروی انسانی و توسعه مدلهای کسب و کار جدید دانست که در این مسیر لازم است از فناوریهای نوینی مانند هوش مصنوعی و تحلیل کلان داده ها در بخش های خانگی، صنعتی و اتوماسیون شبکه برق بهره گرفته شود.
او گفت: برای شکل گیری یک همکاری بلند مدت، تعریف یک پروژه پایلوت و تشکیل کارگروهی متشکل از دولت، دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و شرکت های صنعتی طرفین طی یک جدول زمانی مشخص پیشنهاد شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود