چارچوبی برای عبور تولید گوشت ایران از سنتی به صنعتی
بازار گوشت تبدیل به دغدغه همزمان تولید کندگان، دولت و مصرفکننده شده است.
نوسان قیمت، مصائب تولید و چالشهای واردات در بازار گوشت مهمترین دغدغههای این بخش است.
در گفتوگو با عباس فولادین دبیر انجمن واردکنندگان گوشت کشور تلاش شده این دغدغهها مرور شود.
دبیر انجمن واردکنندگان گوشت کشور اعتقاد دارد: باید در حوزه گوشت از تولید سنتی و به تولید صنعتی مهاجرت کرد.
او چارچوب این تغییر نسل را در برنامه ایران فود توضیح داده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.