مدل ایتالیایی برای بازار قهوه ایران
در سال های اخیر مصرف قهوه در کشور به تدریج افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که طی دهه های گذشته همواره چای به عنوان نوشیدنی اصلی مردم ایران شناخته می شد.
طی این سال ها با تغییر ذائقه قشر جوان و تمایل به نوشیدن قهوه های جدید، شرکت های مختلفی به تولید این محصول روی آوردهاند.
اما این نکته مهم است که به لحاظ اقلیمی و جغرافیایی ایران پتانسیل تولید قهوه در سطح کشورهای تولید کننده اصلی این محصول را ندارد.
با این حال منصور زندی، رکورددار قوی ترین حس چشایی قهوه جهان در گینس معتقد است که ایتالیا نیز همچون ایران اگرچه در تولید قهوه رتبه نخست را ندارد اما توانسته در جایگاه بهترین کشور فرآوری این محصول در دنیا قرار بگیرد.
او معتقد است ایران هم می تواند از مدل ایتالیایی برای ارتقای صنعت فرآوری قهوه استفاده کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ هشدار سیلاب و تگرگ در چندین استان
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.