تعیین عوارض صادرات برای برخی اقلام جالیزی
اکوایران: وزارت جهاد کشاورزی برای کنترل بازار و صادرات محصولات جالیزی «گوجهفرنگی و پیاز» عوارض تعیین کرد.

به گزارش اکوایران؛ وزارت کشاورزی در راستای تنظیم بازار داخلی محصول گوجهفرنگی و پیاز و به منظور پیشگیری از نوسان قیمت و کنترل مقدار صادرات، عوارض جدید برای صادرات این محصولات تعیین کرد.
اوخر فرودین سال جاری وزارت جهاد کشاورزی طی نامه به گمرک اعلام کرد، با توجه به تحولات بازارهای جهانی ناشی از جنگ روسیه و اوکراین و افزایش تقاضای جهانی برای مصرف برخی کالاهای کشاورزی، کاهش تعرفه وارداتی در کشورهای همسایه و ضرورت تنظیم قیمت و بازار داخلی کشور صادرات برخی محصولات جالیزی از جمله «گوجهفرنگی و پیاز» ممنوع شد. اقدامی که به منظور کنترل قیمت این دو محصول برخی دیگر محصولات جالیزی در بازار صورت گرفت اما تاثیر چندانی در بازار نداشت و بسیاری از این کالاها به صورت قاچاق سر از کشورهای همسایه در می آوردند. حال با گذشته 6 ماه از مصوبه ممنوعیت واردات؛ وزارت جهاد کشاورزی دست به تعیین عوارض صادراتی برای «گوجهفرنگی و پیاز» زه است.
بر اساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت، صادرات هر کیلوگرم گوجهفرنگی دارای عوارض ۴ هزارتومانی و پیاز دارای عوارض ۲ هزار تومانی شده است.
با توجه به بررسیهای به عمل آمده از روند صادرات گوجهفرنگی در مبادی خروجی و عدم امکان کنترل ماهیت گوجهفرنگی زراعی و گلخانهای، ضمن تعدیل عوارض قبلی، از اول مهرماه تا ۱۵ دیماه سال جاری مبلغ عوارض 4 هزار تومان برای صادرات هر کیلوگرم انواع گوجهفرنگی و از اول آبانماه تا آخر بهمنماه سال جاری نیز، مبلغ 2 هزار تومان عوارض بهازای صادرات هر کیلوگرم پیاز تعیین میشود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟