پیامدهای جنگ اوکراین
ارزان فروشی روسیه؛ بزرگترین جاماندههای بازار نفت کدام کشورها هستد؟
اکوایران: با تحریم نفت روسیه توسط غرب، مسکو محصولات نفتی خود را با تخفیف به کشورهای دیگر فروخته که باعث متضررشدن سایر تولیدکنندههای نفتی در جهان شده است.

به گزارش اکوایران، با افزایش خرید نفت تخفیفدار روسیه توسط چین، تولیدکنندههای آفریقایی و آمریکای جنوبی بازار را از دست دادهاند.
بنا بر گزارش بلومبرگ، بر اساس تحلیل دادههای شرکت «کِپلر»، در حال حاضر، با افت ۲۷ درصدی صادرات نفت آنگولا به چین در سه هفته اول این ماه نسبت به کل فوریه سال گذشته، این کشور بیشترین ضربه را خورده است. حجم صادرات از ونزوئلا، نیجریه و بریتانیا نیز کاهش یافته است.
خصوصیت اصلی جاماندگان بازار این است که آنها بیشتر نفت خام را از طریق بازارهای نقدی، مثل بورس، به مشتریان غیرثابت فروخته که خریداران را قادر میسازد برای نفعبردن از تفاوت قیمتها، فروشنده خود را به راحتی عوض کنند. آمارهای کمپلر نشان میدهد که در عوض، صادرات عربستان سعودی که بر قراردادهای طولانیمدت استوار است توانسته که پابهپای تغییر بازار حرکت کند.
ویکتور کاتونا، تحلیلگر ارشد گفت: به نظر میآید فروش بازارهای مالی پیش از همه آسیب دیدهاند.
او افزود که صادرات آفریقای غربی به چین توسط نفت ترکیبی «یورالز» روسیه جایگزین شده؛ اما به نظر میرسد که برزیل بیشتر ضرر ببیند.
واردات چین از عمان و عمارات متحده عربی که فروش خود را عمدتاً از طریق قراردادهای بلندمدت انجام میدهند نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
اما همچنان، محمولههای آنگولا و برزیل میتوانند مشتریان جدیدی در اروپا پیدا کنند؛ چراکه غربیها از خرید صادرات روسیه امتناع میکنند. تنوع محصول این دو تولیدکننده به دلیل سطح بالای دیزلی آنها، احتمالاً پرتقاضا خواهد بود.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود