بازگشت به دوران جنگ برای تولید سوسیس و کالباس
دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی از اثرگذاری تغییرات قیمت مواد اولیه بر روند تولید سوسیس و کالباس خبر میدهد.
به گفته جمال حسین زاده اگرچه تا یکی دو سال اخیر سهم گوشت مرغ و گوشت قرمز در تولید فرآورده های گوشتی ۵۰ به ۵۰ بوده اما اکنون به واسطه افزایش قیمت ها، این سهم برای گوشت قرمز به ۲۵ درصد تنزل پیدا کرده است.
او میگوید: در دوره جنگ سازمان بسیج اقتصادی برای حمایت از مصرف کننده و کاهش قیمت این محصولات به تولیدکننده های فرآورده های گوشتی دستور تولید محصولاتی با تامین سهمی کمتر از ۳۰ درصد را برای فرآورده های گوشتی صادر کرد اکنون هم به نظر می رسد با توجه به نوسان قیمت ها، باید دوباره به تولید چنین محصولاتی روی بیاوریم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.