چرا قیمت تن ماهی بالا رفت؟
برخلاف نگاه گروهی از سیاستگذاران، تعداد زیادی از فعالان صنایع غذایی معتقدند قیمت گذاری دستوری هیچ سودی برای تولیدکننده و مصرف کننده نداشته است. به گفته آنها این سیاست تمامی بخش های زنجیره صنایع غذایی از مواد اولیه، صنایع تبدیلی و توزیع را تحت تاثیر قرار داده است.
این در حالی است که به گفته برخی از آنها حذف قیمت گذاری دستوری می تواند اثرات مثبتی در بلندمدت داشته باشد. پیمان فرشچی، دبیر توسعه بازار داخلی وخارجی «یک و یک» یکی از طرفداران این نگاه است. او می گوید طی مدت گذشته تجربه آزادسازی قیمت در موردو دو نوع کالا یعنی رب گوجه فرنگی و تن ماهی مثبت بوده است.
او در این گفت وگو از اثرات مثبت آزادسازی قیمت ها می گوید و در عین حال توضیح می دهد علت افزایش قیمت تن ماهی در چندماه گذشته چه بوده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ هشدار سیلاب و تگرگ در چندین استان
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.