سایه سنگین ترامپ بر تصمیمات اقتصادی چین: بانک مرکزی از کاهش نرخ بهره خودداری کرد
اکوایران: چین به منظور حفظ توانایی اقتصادی برای مقابله با احتمال تشدید تنشهای تجاری با آمریکا در سال آینده میلادی، از کاهش نرخ بهره خودداری کرد.

به گزارش اکوایران، چین از کاهش نرخ بهره خودداری کرد و با استفاده از یک ابزار سیاستی یکساله، بیشترین نقدینگی را از سال 2014 تاکنون جذب کرد. این اقدام به منظور حفظ توانایی اقتصادی برای مقابله با احتمال تشدید تنشهای تجاری با آمریکا در سال آینده میلادی انجام گرفته است.
به نوشته بلومبرگ، بانک مرکزی چین نرخ بهره تسهیلات وام میانمدت یکساله را در سطح 2 درصد ثابت نگه داشت؛ اقدامی که از سوی 9 نفر از 10 اقتصاددانی که در نظرسنجی بلومبرگ شرکت کردند، پیشبینی شده بود. مقامات چین همچنین با استفاده از این ابزار، 1.15 تریلیون یوآن (158 میلیار دلار) را از سیستم مالی خارج کردند که بیشترین میزان از سال 2014 محسوب میشود.
در اوایل ماه جاری میلادی، سیاستگذاران چین «سیاست پولی نسبتا انبساطی» را وعده دادند که نخستین تغییر رویکرد آنها در این زمینه در حدود 14 سال اخیر به حساب میآید. آنها همچنین به استفاده از ابزارهای مالی فعالتر برای تقویت اقتصاد متعهد شدند. اما مقامات چین تاکنون از معرفی هرگونه بسته محرک مالی مشخص خودداری کردهاند که نشاندهنده صبر آنها پیش از اعلام تعرفههای آمریکا بر کالاهای چینی است که پیشتر از سوی دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب آمریکا، مطرح شده بود.
بانک مرکزی چین در ماههای اخیر نقش تسهیلات وام میانمدت یکساله را بهعنوان نرخ سیاستی اصلی، کماهمیت جلوه داده و در عوض به نرخ ریپوی معکوس هفتروزه روی آورده است تا هزینههای استقراض بازار را هدایت کند. این نرخ هفتروزه پس از کاهش 0.2 درصدی در اواخر سپتامبر، بدون تغییر باقی مانده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود