IMF پیش بینی کرد؛
سبقت بریکس از گروه هفت نزدیک است
اکوایران: صندوق بینالمللی پول پیشبینی کرده که طی پنج سال آینده سهم اقتصادهای بزرگ بریکس مانند چین و هند در رشد اقتصاد جهانی بیشتر از کشورهای گروه هفت خواهد بود.

به گزارش اکوایران، طبق آخرین پیشبینیهای صندوق بینالمللی پول، انتظار میرود اقتصاد جهانی به جای کشورهای ثروتمندتر غربی، بیشتر به گروه اقتصادهای نوظهور بریکس برای رشد تکیه کند.
به نوشته بلومبرگ، بر اساس پیشبینیهایی که این هفته منتشر شده، صندوق بینالمللی پول در مقایسه با پیشبینیهای شش ماه پیش خود، اکنون سهم بیشتری از رشد اقتصاد جهانی در پنج سال آینده را به اقتصادهای بزرگ بریکس مانند چین، هند، روسیه و برزیل نسبت داده است. در مقابل، سهم پیشبینیشده کشورهای عضو گروه هفت مانند ایالات متحده، آلمان و ژاپن کاهش یافته است.
تغییر پیشبینیهای IMF از سهم کشورها در رشد اقتصاد جهانی
بر اساس محاسبات بلومبرگ با استفاده از پیشبینیهای جدید صندوق بینالمللی پول، چین با سهم 22 درصدی از رشد جهانی در پنج سال آینده، در مجموع بالاتر از سهم کلی تمام کشورهای گروه هفت در اقتصاد جهانی طی این بازه زمانی خواهد بود.
هند دیگر موتور رشد جهانی است که انتظار میرود تا سال 2029 حدود 15 درصد به رشد اقتصاد جهانی اضافه کند.
برخی پیشبینیها برای سایر کشورها همچنین نشان میدهند که چگونه اقتصاد جهانی بیشتر به بازارهای نوظهور متکی میشود، بهویژه بر اساس معیار قدرت خرید که به دنبال تعدیل قیمتها است و تمایل دارد به کشورهای فقیرتر اما پرجمعیتتر، وزن بیشتری نسبت به کشورهای ثروتمندتر بدهد.
بر این اساس، انتظار میرود مصر در این دوره 1/7 درصد به رشد جهانی اضافه کند که برابر با سهم آلمان و ژاپن است. همچنین انتظار میرود ویتنام 1/4 درصد به رشد جهانی کمک کند که برابر با سهم فرانسه و بریتانیا است.
با رشد قوی اقتصاد ایالات متحده در 25 سال گذشته و بهویژه پس از دوران همهگیری، این کشور همچنان بزرگترین سهم از رشد جهانی در میان کشورهای توسعهیافته را دارد. با این حال، در مقایسه با کشورهای پرجمعیتی مانند هند و چین، ایالات متحده نتوانسته است سهم خود را در اقتصاد جهانی بر اساس برابری قدرت خرید حفظ کند.
توزیع رشد اقتصاد جهانی بین سالهای 2024 تا 2029
کوچکترین اقتصادهای گروه هفت یعنی کانادا و ایتالیا، هر کدام کمتر از 1 درصد به رشد جهانی در این دوره پنجساله کمک خواهند کرد که از کشورهای بسیار فقیرتر اما پرجمعیتی مانند بنگلادش، مصر یا فیلیپین کمتر است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان
-
نماینده ارشد ترامپ در مذاکرات: برجام به نفع ایران بود و باید اصلاح شود