به گزارش اکوایران، یک عضو هیات مذاکره کننده حماس به العربی الجدید گفت: هیاتی به قاهره سفر می کند تا امروز شنبه مذاکراتی با مقامات مصری داشته باشد و مقامات این کشور هیات حماس را در جریان پیشنهاد آتش بس در غزه قرار خواهند داد.

وی افزود: حماس نگرش مثبتی به هر پیشنهادی دارد که به پایان جنگ به شکل دائمی منجر شود، نه توافقات جزئی و موقت که فقط اشغالگران اسرائیلی از طریق آنها و با آزادی شماری از اسیران اسرائیلی فشار داخلی را از روی خود بردارند.

این منبع مسئول در حماس ادامه داد: حماس به محض پایان رایزنی ها، مردم را در جریان نتایج آن قرار خواهد داد.

از سوی دیگر، «طاهر النونو» مشاور رسانه‌ای رئیس دفتر سیاسی حماس نیز از سفر هیاتی از این جنبش به ریاست خلیل الحیه (رئیس حماس در غزه) به قاهره خبر داد که امروز با مقامات مصری درباره دیدگاه حماس پیرامون توقف جنگ رایزنی خواهند کرد.

وی سلاح حماس و مقاومت را غیرقابل مذاکره دانست و گفت: این سلاح تا زمانی که سرزمین فلسطین در اشغال است، در دست ما می‌ماند.

خبر مرتبط
نتانیاهو شروط حماس را برای آتش‌بس نپذیرفت

اکوایران: بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: پایان دادن به جنگ پیش از نابودی کامل حماس و بازگرداندن گروگان‌ها در دستور کار ما نخواهد بود.

الحیه هفته گذشته از آمادگی حماس برای شروع مذاکراتی خبر داده بود که به آزادی همه اسیران در ازای توقف کامل جنگ و عقب نشینی کامل اشغالگران از غزه و شروع بازسازی و رفع محاصره منجر شود.

بر اساس گزارشی که ایرنا منتشر کرده است، این در حالی است که میانجی گران قطری و مصری نیز پیشنهادی با هدف دستیابی به یک «توافق جامع» برای پایان دادن به جنگ غزه و برقراری آتش بس بلندمدت احتمالاً پنج تا هفت سال، با تضمین طرف های منطقه ای و بین المللی برای اجرای تعهدات متقابل داده بودند.

سفر رئیس موساد به قطر برای انجام مذاکره با حماس 

به گزارش اکوایران، بر اساس گزارش پایگاه خبری صهیونیستی «والا»، «دیوید بارنیا» رئیس سازمان اطلاعاتی خارجی رژیم اسرائیل (موساد) قرار است در دوحه با «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر در مورد مذاکره با حماس بر سر انعقاد قرارداد تبادل اسیران صهیونیست در غزه و سایر موضوعات گفت و گو کند.

این اولین سفر رئیس موساد به قطر از زمان امضای توافق مبادله اسیران در ۱۷ ژانویه (۲۸ دی ۱۴۰۳) است و برجسته‌ترین مداخله بارنیا در پرونده مبادله اسیران صهیونیست در غزه طی سه ماه گذشته است.

چند روز پس از امضای قرارداد مبادله اسیران صهیونیست در غزه در ژانویه گذشته (آبان ۱۴۰۳)، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تصمیم گرفت مدیریت مذاکرات را از بارنیا به «ران درمر» وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی واگذار کند.