تشدید تنشتجاری آمریکا و چین؛ نفت عقبنشینی کرد
اکوایران: بهای نفت در بازارهای جهانی با کاهش بیش از یک درصدی همراه شد؛ بهطوری که نفت برنت به ۶۴.۷۱ دلار و نفت وست تگزاس به ۶۱.۷۰ دلار در هر بشکه رسید. این کاهش قیمت در حالی رخ داد که تنشهای تجاری میان آمریکا و چین با افزایش تعرفهها از سوی 2 کشور تشدید شده است.

به گزارش اکوایران، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۷۷ سنت معادل ۱.۱۸ درصد کاهش، به ۶۴ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه رسید، در حالیکه بهای معاملات نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، با ۶۵ سنت معادل ۱.۰۴ درصد کاهش، به ۶۱ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید.
پس از اعلام توقف تعرفههای آمریکا برای اکثر کشورها، این دو شاخص که در طول معاملات روز چهارشنبه، حداکثر هفت درصد ریزش کرده بودند، با چهار درصد افزایش بسته شدند.
به گزارش ایسنا، با این حال، دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا نرخ تعرفه برای چین را از تعرفه ۱۰۴ درصدی اعلام شده قبلی که از روز چهارشنبه اجرایی شده بود، بلافاصله به ۱۲۵ درصد افزایش داد.
استراتژیستهای کالای شرکت مالی ING، روز پنجشنبه در یادداشتی تحقیقاتی اعلام کردند تعرفههای بالاتر آمریکا بر چین، ابهامات زیادی را در بازارها ایجاد میکند. آنها گفتند: این عدم قطعیت همچنان به احتمال زیاد رشد جهانی را به تعویق میاندازد که به وضوح، یک نگرانی برای تقاضای نفتی است.
بر اساس گزارش رویترز، چین هم از روز پنجشنبه، تعرفه ۸۴ درصدی بر واردات کالاهای آمریکایی وضع کرد.
اداره اطلاعات انرژی آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به چهارم آوریل، ۲.۶ میلیون بشکه افزایش یافت که تقریبا دو برابر افزایش ۱.۴ میلیون بشکهای این ذخایر بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کرده بودند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
انتظار بازار دلار از دور چهارم مذاکره
-
چرخش پول به سمت سهمهای جامانده
-
ایران روی خط شکست؛ گزارش فایننشیال تایمز از بحران فرونشست زمین در کشور
-
احداث ترمینال اختصاصی در بندر شهید رجایی/ جزئیات تفاهمنامه بندری ایران و قزاقستان