چگونه آمریکا از تورم در جنگها جلوگیری کرد؟
در تاریخ نظام مالی آمریکا، جنگها همواره به افزایش بدهی منجر شدهاند، نه به تورم. این واقعیت نشان میدهد که ایالات متحده توانسته است با استفاده از بازار بدهی و اوراق، منابع مالی خود را تأمین کند.
فرهاد نیلی، اقتصاددان تأکید میکند که در مواجهه با جنگها، آمریکا به سرعت با کمک نرخ بهره، فشار تورمی را کاهش داده است. این رویکرد هنوز در نظام مالی ما به وضوح دیده نمیشود و میتواند احتمال بروز خطاهای مشابه را افزایش دهد.
نیلی همچنین به این نکته اشاره میکند که فشارهای اقتصادی بر کشور ما اجتنابناپذیر بوده است؛ اما با اتخاذ دیپلماسی صحیح، میتوانستیم از بسیاری از این چالشها جلوگیری کنیم.
او هشدار میدهد که اگر تصمیمات امروز و فردای ما همخوانی نداشته باشد، سردرگمی عمومی ایجاد خواهد شد و فشارهای کلان بر کشور و مردم افزایش خواهد یافت. آثار این ناهماهنگیها نیز غیرقابل انکار و گریزناپذیر خواهد بود.
نسخه کامل در سایت:
کارشناسان اقتصادی معتقدند که تحولات اقتصاد کلان، به ویژه شوکهای بیرونی، تأثیر مستقیمی بر بخشهای مختلف اقتصاد کشور از جمله نظام بانکی دارند. در این بین فرهاد نیلی، اقتصاددان، معتقد است که از جمله مهمترین شوکهایی که بر بخشهای مختلف اقتصاد کشور اثرگذار خواهد بود، فروش نفت است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
محکومیت بحرین به پرداخت خسارت به ایران
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر