چرا بانکهای مرکزی به سمت رمزارزها میروند؟
اکوایران: در دنیای پرشتاب امروز، جایی که فناوری و اقتصاد به سرعت در حال تحول هستند، بحث رمزارز بانک مرکزی یا CBDC به یکی از موضوعات داغ و جذاب تبدیل شده است.
به گزارش اکوایران، این روزها، با توجه به رشد روزافزون رمزارزهای غیرمتمرکز و تأثیرات آنها بر نظام مالی جهانی، بانکهای مرکزی کشورهای مختلف تصمیم گرفتهاند که در این خصوص اقداماتی جدی انجام دهند. اما ماهیت رمزارز بانک مرکزی یا ریال دیجیتال چیست و چه تفاوتهایی با سایر رمزارزها دارد؟
به گفته یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین ایران، ریال دیجیتال همان پول نقد دیجیتالی است که تفاوتهایی با پول الکترونیکی دارد.
وی در قسمت هفتم کیوبیت در ابتدا به این تفاوتها پرداخت و گفت: به ریال دیجیتال سود تعلق نمیگیرد، برای تراکنشهای خرد استفاده میشود و استفاده از آن سقف دارد. درصورتیکه در پول الکترونیکی اینگونه نیست.
اما سوالاتی اینجا مطرح است که چرا بانکهای مرکزی دنیا به سمت استفاده از رمزارز میروند؟ آیا این رمزارزها دارای شفافیت هستند؟ جزئیات پیادهسازی آن چیست؟
خیلی سادهبینانه است اگر فرض شود که به حوزه قانونگذاری رمزارزها در ایران پرداخته نشده یا دانش آن وجود ندارد. اما متاسفانه بسیاری از مباحث قانونی آن بلاتکلیف مانده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد