فورتنایت برای نقض حقوق کودکان جریمه شد
کمپانی اپیک گیمز، سازنده بازی محبوب فورتنایت، بر اساس ادعای افتیسی مبنی قرار دادن کودکان در معرض محتوای خطرناک از جمله آزار و اذیت جنسی و قلدری، نقض قوانین حریم خصوصی کودکان ۵۲۰ میلیون دلار جریمه شد. این مبلغ تراکنش قابل توجهی برای شرکتی است که بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ بیش از ۹ میلیارد دلار درآمد داشته است.

به گزارش اکوایران، اپیک گیمز، توسعهدهنده و ناشر بازی ویدئویی فورتنایت، ۵۲۰ میلیون دلار جریمه به دلیل نقض قانون حفاظت از حریم خصوصی کودکان به افتیسی میپردازد.
افتیسی ادعا کرده بود که اپیک گیمز کودکان و نوجوانان را با غریبههاجفت میکند، آنها را در معرض مسائل خطرناک و آسیب روانی قرار میدهد و سازوکار کافی برای کنترل والدین معرفی نمیکند.
لینا خان، رئیس افتیسی گفت: حفاظت از مردم، بهویژه کودکان در برابر نقض حریم خصوصی آنلاین و رفتارهای ناموجه، اولویت اصلی کمیسیون است. این اقدامات اجرایی به کسب و کارها نشان میدهد که این کمیسیون با این پدیدههای غیرقانونی برخورد خواهد کرد.
اپیک دو جریمه از جمله ۲۴۵ میلیون دلار علیه فروشگاه درون بازی فورتنایت و سیستمهای بازپرداخت و ۲۷۵ میلیون دلار جریمه دیگر برای مشکلات مربوط به حریم خصوصی کودکان پرداخت خواهد کرد.
هسته اصلی توافق کمیسیون و اپیک بر مبلغ جریمه و پرداخت آن، استدلالی علیه استفاده اپیکگیمز از موسیقی، مشاهیر، و مشارکت با برندها، مانند همکاری با تراویس اسکات، آریانا گرانده، و مجموعه بزرگی از کالاهایی با مضمون فورتنایت بود.
افتیسی گفت که علیرغم بازاریابی عمدی برای کودکان، اپیک در جلوگیری یا برخورد با نقض قانون حریم خصوصی کودکان شکست خورده است. افتیسی تلاشهای اپیک برای رسیدگی به مشکل آزار و اذیت در پلتفرم را ناشی از اراده ضعیف خواند و افزود که سیستم کنترل والدین، دو سال پس از عرضه بازی راه افتاد.
بنا به گزارشهای داخلی اپیکگیمز، بر خلاف علم این شرکت به آثار منفی برخی از قابلیتها مانند چت صوتی که خطر رفتار اجتماعی منفی را به همراه دارد، آنها در حفاظت از کودکان و رعایت قوانین حمایت از حریم خصوصی کودکان شکست خورده است.
در شکایت افتیسی آمده است: در تمام مدت، کودکان از طریق فورتنایت مورد آزار و اذیت، تهدید و آزار جنسی قرار گرفتهاند. حتی با استانداردهای افتیسی نیز این تسویهحساب بزرگی است، اما به پای جریمه ۵ میلیارد دلاری شرکت متا (فیسبوک سابق) در سال ۲۰۱۹ نمیرسد.
بااینحال، طبق اسناد دادگاه بررسی شده توسط پایگاه خبری دِ وِرج، این یک مبلغ قابلتوجه برای شرکتی بوده که بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، ۵.۵ میلیارد دلار سود داشته است.
طبق شکایت افتیسی، برای فعالکردن کنترلهای والدین، آنها ابتدا باید بدانند که چنین قابلیتی وجود دارد. تنها در سال ۲۰۱۹، مدتها پس از اینکه اپیک شواهدی به دست آورد که نشان میداد تعداد زیادی از بازیکنان فورتنایت زیر ۱۳ سال سن داشتند، سیستم تأیید سن را معرفی کرد.
اپیکگیمز گفت: قوانین تغییر نکردهاند، اما کاربرد آنها تکامل یافته است و راهکارهای قدیمی صنعت بازیهای ویدئویی دیگر کافی نیست. ما این توافق را پذیرفتیم؛ زیرا میخواهیم اپیک در خط مقدم حمایت از مصرفکننده باشد و بهترین تجربه را برای بازیکنان فراهم کند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
ذوق صاحبان دنا و سورن
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
جدیدترین نرخ رهن کامل در تهران؛ از جنوب تا شمال پایتخت چقدر باید پرداخت کرد؟
-
فوری/ مایک والتز سفیر آمریکا در سازمان ملل؛ مارکو روبیو مشاور امنیت ملی جدید
-
علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد
-
افتتاح بخش جدید آزادراه تهران-شمال در شهریور ماه
-
درگیری مسلحانه پلیس با زورگیران در نارمک/ ماجرا چه بود؟
-
سقوط آزاد قیمت طلای جهانی