به گزارش اکوایران، بازار سهام روز شنبه شاهد کاهش ارزش معاملات خرد تا سطح 21 هزار و 716 میلیارد تومانی بود که به نسبت روز معاملاتی قبل 3 درصد کاهش یافته است. بورس تهران پس از ورود جریان پول حقیقی 583 میلیارد تومانی روز چهارشنبه، با تغییر روند ورودی جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی مواجه شد و شاهد خروج 274 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. از طرف دیگر نیز، با خروج جریان پول حقیقی 412 میلیارد تومانی در میان صندوق‌های درآمد ثابت مواجه شدیم که در روز چهارشنبه ورود هزار و 104 میلیارد تومانی را به ثبت رسانده بود. کاهش مالکیت حقیقی در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز تداوم داشته و همچنان شاهد خروج پول از این صندوق‌ها هستیم.

ارزش صف‌های خرید سهام روز شنبه کاهش 2 درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش 67 درصد افت کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از 3 هزار و 57 میلیارد تومان به سطح 3 هزار و 7 میلیارد تومانی نزول کرد و ارزش صف‌های فروش از 944 میلیارد تومان روز چهارشنبه تا 310 میلیارد تومان کاهش یافت.

روز معاملاتی شنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از 39.4 میلیون تومان روز چهارشنبه تا 45.7 میلیون تومان افزایش داشت. شنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و از 41.7 میلیون تومان به 35.9 میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و به سطح 9.8 میلیون تومانی رسیده است.

نقش ابزارهای محدودکننده کنترل هیجانات سهامداران

در بین صنایع بورسی نیز صنعت فرآورده‌های نفتی با 357.4 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت فلزات اساسی با 210.8 میلیارد تومان و صنعت فنی و مهندسی با 48.9 میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع فعالیت‌های کمکی به نهادهای مالی واسط و سیمان نیز به ترتیب با 18 میلیارد تومان و 14.4 میلیارد تومان در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با 411.1 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با 279.8 میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با 67.2 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.

برای دیدن روند 30 روز اخیر معاملات بازار سرمایه از شنبه 6 اردیبهشت ماه ورق بزنید.