رستوران داری در ایران: کسبوکار در مه
صنعت فروشگاهداری و رستورانداری در ایران با چالش های زیادی همچون نوسانات اقتصادی، افزایش هزینهها و بحرانهای غیرمنتظرهای مانند کرونا مواجه است. اما فعالان این صنعت معتقدند: در کنار این چالش ها، مجموعه ای از مسائل حاشیه ای وجود دارد که سهم بیشتری بر دشوار شدن شرایط کسب و کار این صنعت دارند.
امین مروت پور، بنیانگذار فروشگاه های زنجیره ای کلانا می گوید: پیش بینی پذیر نبودن شرایط فعالیت و نبود ثبات در قوانین و مقررات از یک سو و راه اندازی واحدهای صنفی فراتر از نیاز از سوی دیگر منجر به بروز یک نوع رخوت در فعالیت این صنعت شده است چراکه آینده فعالیت اقتصادی در این شرایط مبهم و نامعلوم است.
او نبود انگیزه از سوی نیروی انسانی را هم به مجموعه چالش های این صنعت اضافه می کند.
از نگاه او اگر بنا باشد در چنین شرایطی یک فروشگاه یا رستوران به فعالیت خود ادامه دهد دو استراتژی اصلی می تواند داشته باشد؛ نخست آنکه برای یک قشر خاص که قدرت خرید کافی دارند محصول تولید کند و دوم آنکه خدمات خاص همچون تولید یک محصول خاص را ارائه دهد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
محکومیت بحرین به پرداخت خسارت به ایران
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر