طرح تنبیهی دولت برای کارمندان برتر
سیاست مالیاتستانی دولت در بودجه ۱۴۰۳، همواره با نقدهای جدی روبرو بوده است؛ کارشناسان بر این باورند که دولت به جای متناسب سازی سیاست مالیاتستانی با شرایط اقتصادی ازجمله نرخ تورم، میزان ثبات اقتصادی، تولید و... صرفا این ابزار تنظیمی را به خدمت کسب درآمد و رفع کسری احتمالی بودجه ناشی از تحریم و عدم تحقق برآورد منابع بودجه درآورده است.
اللهمحمد آقایی پژوهشگر اقتصادی و کارشناس عالی مالیات در گفتوگو با اکوایران، سیاست مالیات بر درآمد و حقوق در سال ۱۴۰۳ را به نقد کشیده و از اثر منفی طبقات تعریف شده مالیاتی در این حوزه بر کارکنان و کارمندان خبره و متخصص میگوید.
از منظر این کارشناس باسابقه مالیاتی، اگرچه مالیات یکی از اصولیترین راهها برای کسب درآمد دولت است اما مکانیزم مالیاتستانی در ایران نیازمند تغییرات جدی و متناسبسازی با شرایط اقتصادی است.
به گفته آقایی، دولتها نباید به دلیل سهلالوصول بودن مالیات بر درآمد کارکنان، به این محل اتکا کرده و با در نظر نگرفتن تناسب میان مالیاتستانی از این گروه با سایر مودیان ازجمله اصناف، فشار مالیات را بر گروه کارکنان و کارمندان تحمیل کنند.
اکوایران در این گفتوگو با اللهمحمد آقایی به جزئیات دقیق مالیات بر درآمد و نیز تغییر نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۳ پرداخته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد