مدل محدودیت های فضای مجازی در دولت بعدی به چه شکل است؟
در روزهای اخیر جدلی در فضای رسانه ای کشور بین 2 جناح در گرفت. موضوع مدیریت فضای مجازی بود و این بار انسداد گوگل. ماجرا از یک نوشته در یکی از روزنامه های ایران آغاز شد.
سانسور بیشتر برای فضای مجازی در راه است؟
مدت هاست خبر مدیریت فضای مجازی در میان مسولین و مردم در گردش است. شهریور ۹۹ نیز بحث فیلترینگ داغ شده بود، تصمیم پارلمان نشین ها برآن بود که شبکه های اجتماعی را مسدود کنند، هرچند که آن موقع آتش، دامن اینستاگرام را نسوزاند اما توئیتر و بسیاری از سایت ها در وضعیت قبلی ماندند. خیلیها در داخل تا صحبت از محدودیت فضای مجازی می شود، ذهنشان به سمت چین و روسیه می رود. جالب اینجاست که اخیرا در روسیه نیز تصمیماتی برای محدودیت گوگل گرفته شده است. الکسی پوشکوف، رئیس کمیسیون سیاست اطلاعات و همکاری با رسانه ها در مجلس روسیه گفت: شرکت آمریکایی گوگل باید ۶۰۰۰ محتوای ممنوعه را از بستر یوتیوب حذف کند و همچنین تعدادی از مطالب رسانه های جمعی روسیه را رفع انسداد کند تا بتواند به فعالیت قانونی خود در این کشور ادامه دهد. همچنین گوگل ۲۳ اقدام خود برای سانسور رسانه های جمعی روسیه را لغو کند.
مدل ایران برای فضای مجازی چه خواهد بود؟ مدل روسی یا چینی؟ یا سیاست دیگری در ایران پیش گرفته خواهد شد؟ این سوالی است که نامزدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باید برای آن پاسخ صریحی داشته باشند
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
معلمان بیشترین سهم را از صندوقهای بازنشستگی دارند