کاهش وام ودیعه مسکن در تهران
اکوایران:در حالی که بیش از ۵۰ درصد نرخ اجاره بها در تهران نسبت به سال گذشته افزایش داشته بر اساس بخشنامه جدید بانک مرکزی ۱۰ میلیون تومان وام ودیعه مسکن کاهش داشته و به ۶۰ میلیون تومان رسیده است.

به گزارش اکو ایران ،بانک مرکزی در بخشنامه ای شرایط پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن را به بانک های عامل ابلاغ کرد. در بخشنامه شماره 01/34031 مورخ ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری این بانک به بانک های عامل و پیرو مکاتبات قبلی درخصوص ابلاغ اصلاحیه دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن موضوع قانون جهش تولید مسکن، حسب تصمیمات متخذه در شورای پول و اعتبار مورخ 6 اردیبهشت ماه سال جاری مقرر شده است: «تسهیلات کمک ودیعه مسکن با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار، دوره بازپرداخت حداکثر 5سال، در سقف های فردی 600، 450 و 350 میلیون ریال به ترتیب در تهران، مراکز استان ها و شهرهای بالای 200هزار نفر جمعیت و سایر شهرها و از محل منابع بانکی موضوع ماده (4) قانون جهش تولید مسکن (در سقف کلی 400هزار میلیارد ریال در سال 1401) اعطا شود.» قابل تأکید است، نحوه معرفی متقاضیان واجد شرایط برای بهره مندی از تسهیلات یاد شده توسط سامانه وزارت راه و شهرسازی خواهد بود.
لذا مراتب به نحو مقتضی به واحدهای اجرایی ذی ربط ابلاغ و عملکرد مربوط به این بانک ارسال شود. براساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود تسهیلات فوق الذکر 18 درصد است .
بر اساس مصوبه سال گذشته ستاد ملی کرونا سقف وام کمک ودیعه مسکن برای کلانشهر تهران ۷۰ میلیون تومان، سایر کلانشهرها ۴۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان بود که نسبت به وام ودیعه سال ۹۹ به ترتیب ۲۰، ۱۰ و ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است. اما این وام در سال جاری برای کلانشهر تهران ۱۰ میلیون تومان کاهش و برای مراکز استانها و سایر شهرها ۵ و ۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز