معاون امور گمرکی گمرک ایران اعلام کرد
کارنامه تجارت خارجی/ یخزدایی تجارت خارجی در 11 ماهه 1400
اکوایران: حجم تجارت خارجی در 11 ماهه سال جاری به 90 میلیارد دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد افزایش 38 درصدی ارزش صادرات و 12 درصدی ارزش واردات در کارنامه 11 ماهه تجارت خارجی بوده ایم.
به گزارش اکوایران؛ مطابق آمارها در ۱۱ماه منتهی به بهمن امسال، حجم تجارت خارجی کشور به ۹۰میلیارد دلار رسیده که سهم صادرات از این میزان بیش از ۴۳میلیارد دلار است.
وزن کالاهای مبادله شده در مدت زمان مورد بررسی بین ایران و کشورهای طرف معامله 149 میلیون و 400 هزار تن بود که نسبت به یازده ماهه سال گذشته 12 درصد افزایش داشت.
داده های اعلام شده نشان دهنده آن است که از این میزان 112 میلیون و 658 هزار تن کالا به ارزش 43 میلیارد و 517 میلیون دلار سهم کالاهای صادراتی بوده است که رشد 10 درصدی در وزن و 40 درصدی در ارزش داشته است؛ با این شرایط می توان گفت در فصل زمستان شاهد یخزدایی از تجارت خارجی بوده ایم.
در این خصوص فرود عسگری معاون امور گمرکی گمرک ایران می گوید: در این مدت 36 میلیون و 777 هزار تن کالا به ارزش 46 میلیارد و 577 میلیون دلار از کشورهای مختلف وارد ایران شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 19درصد در وزن و 36 درصد در ارزش رشد داشته است.
عسگری تصریح کرد: عمده واردات کشورمان در این مدت را کالاهای اساسی، نهادهها، ماشینآلات تولید، دارو و ملزومات پزشکی و کالاهای ضروری تشکیل میداد که به منظور تأمین نیازهای ضروری مردم وارد شده است.
در بهمن ماه سال 1400 نیز شاهد رشد صادرات و واردات نسبت به ماه گذشته بودیم. در ماه یازدهم، 12میلیون و 657هزار تن کالا به ارزش 4میلیارد و 754میلیون دلار به کشورهای هدف صادر شده است. ارزش صدور کالا در بهمنماه نسبت به دیماه امسال نیز رشد 3/31 درصدی داشته است. از لحاظ وزنی نیز رشد بیش از 65درصدی ثبت شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز