مسیر کربنزدایی از معادن میگذرد
آینده فلزات غیرآهنی روشن است، این موضوع را می توان به وضوح از پیش بینی موسسات بین المللی از تقاضای این فلزات طی دهه های آینده درک کرد. شانس رشد تقاضای فلزات غیرآهنی از نیاز روز افزون بشر به انرژی های تجدیدپذیر و اهمیت کاهش تولید کربن از این قبیل انرژی ها باز می گردد.
کشورهای صنعتی برای تولید انرژی با کربن پایین برنامه های ویژه ای دارند. مثلا چین قصد دارد تا سال ۲۰۶۰ میلادی تمام یا حداقل بخش عمده ای از انرژی مورد نیاز خود را بدون کربن تولید کند. شرکت های بزرگ فناوری در ایالات متحده نیز اکنون بخشی از انرژی خود را به روش کم کربن و از سلول های خورشیدی تامین می کنند.
فلزاتی از جمله مس، نیکل، لیتیوم، آلومینیوم و کبالت در چرخه تولید انواع انرژی های تجدیدپذیر نقش دارند. خودروهای برقی، صفحات خورشیدی، توربین های بادی و دیگر گونه های نوین تولید انرژی تقاضای فلزات یادشده را به شدت افزایش خواهد داد.
فلزات غیرآهنی در چرخه انتقال انرژی و تولید انرژی های تجدیدپذیر نقش کلیدی دارند. به عبارت ساده، برای تولید انرژی با کربن پایین به فلزاتی از جمله آلومینیوم، مس، نیکل، کبالت و لیتیوم نیاز است.
موسسه وود مکنزی (Wood Macenzy) پیش بینی کرده که جهان تا سال ۲۰۳۵ یعنی تا ۱۵ سال دیگر، نیاز به یک تریلیون دلار سرمایه گذاری برای افزایش تولید مس، نیکل و دیگر فلزات نامبرده، دارد. این میزان سرمایه برای تامین تقاضای فلزات مورد نیاز در چرخه انتقال انرژی لازم است.
اکومعدن با بررسی گزارش اخیر وود مکنزی درباره نیاز یک تریلیون دلاری برای سرمایه گذاری در فلزات غیرآهنی به این موضوع پرداخته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
سامانه بارشی جدید در راه ایران؛ هشدار سیلاب و تگرگ در چندین استان
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
پوتین شرط توافق صلح را اعلام کرد/ مذاکرات به بنبست رسید؟