امضای 4 تفاهم نامه مسکنی در تهران
تهران (پانا)- چهار تفاهمنامه تامین ۳۰ هزار واحد مسکونی در پایتخت میان شهرداری تهران با بنیاد شهید، بیمه مرکزی، بانک پارسیان و بانک ایران زمین منعقد شد.

علیرضا زاکانی در آئین امضای چهار تفاهمنامه تامین ۳۰ هزار واحد مسکونی در پایتخت، گفت: موضوع معیشت مردم برای ما مسئلهای مهم است که در آن موضوع مسکن جنبهای اساسی و اصلی دارد؛ لذا در شرایطی که مسکن به یک آرزو تبدیل شده و فشار و سرخوردگی ناشی از عدم دسترسی به آن بر روی جامعه هدف مداوم افزایش پیدا میکند تشکیل قرارگاه مسکن در دستور کار قرار گرفت و بنا شد کمبود مسکن در تهران که غریب به یک میلیون واحد است هدفگذاری شد تا با ساخت سالی ۱۸۰ هزار واحد طی پنج یا شش سال این پرونده به درستی بسته شود و از قبل آن ایمنی برای شهر نیز به ارمغان آورده شود.
زاکانی افزود: در حال حاضر سه گسل فعال در اطراف تهران وجود دارد و در برخی از محلات ما برای ارائه خدمت در کوچههای باریک با مشکلات بسیاری مواجه هستیم چه برسد به زمان وقوع حادثه. در حقیقت تحول در تهران امکانی را برای ما فراهم کرده که میتواند زمینه سرمایه گذاریها و مشارکتها را فراهم کند.
وی تاکید کرد: خوشبختانه امروز آقای رئیسی با همه ظرفیتها برای خدمت آمدهاند که یک بعد آن مسکن و گرهگشایی از مشکلات مردم در این حوزه است. بی تردید امروز مناطق ۱۹، ۱۸ و ۲۰ تهران یک قطب هستند و در اوج محرومیت بزرگترین فرصتها را دارند و میتوانیم بزرگترین خدمت را در این مناطق ارائه کنیم.
حمید رضاصارمی معاون شهرسازی شهرداری تهران هم در این مراسم با اشاره به امضای تفاهمنامه با دستگاههای مختلف برای تولید مسکن در پایتخت، گفت: امروز نخستین شاخصی که تغییر خواهد کرد شاخص دسترسی به مسکن است که بهبود پیدا میکند و به تبع آن کاهش رشد تورم بخش مسکن را به همراه دارد. این در شرایطی است که حرکت در بازار مسکن سایر مولفههای اقتصادی را به حرکت در میآورد. همچنین ساخت مسکن ایرانی اسلامی که مورد تاکید شهردار تهران بوده با محوریت مسجد و مدرسه در این طرح مورد توجه قرار میگیرد.
علی آقامحمدی رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کشور نیز در بخشی از این مراسم، گفت: امروز قدم موثر و اصولی برای بهبود زندگی مردم در قالب امضای این تفاهمنامهها برداشته خواهد شد. بی تردید اگر بخواهیم قیمت مسکن را تغییر دهیم جز در تهران این مهم امکانپذیر نیست و حتما باید در تهران قیمت شکسته شود و این نسبتی که به همت شهرداری آغاز شده، انشاءالله با همکاری بانکها و همه نهادهای موثر به خوبی انجام خواهد شد و نشان خواهد داد بازار فعلی مسکن دوام نخواهد داشت و سیاست اجرایی که مد نظر قرار گرفته در کل کشور تاثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: ساخت مسکن برای متقاضی باید انجام شود. بخشی از مسکنهایی که در حال حاضر ساخته شده با متقاضیان تناسب ندارد. باید مسکن تولیدی با توان متقاضیان تناسب داشته باشد و مسکن تقاضامحور باشد.
آقامحمدی با تاکید بر اینکه امروز تقاضا برای تولید مسکن شکل گرفته است، افزود: در این طرح متقاضی آنچه که به عنوان منابع میتواند در اختیار بگذارد را اعلام میکند و متناسب با آن برنامه ریزی میشود که این موضوع تغییری بنیادین را به همراه دارد و با تشکیل تعاونیها نظارت واقعی شکل میگیرد و واحدهای مسکونی به موقع به متقاضیان تحویل داده میشود. این مدل میتواند از لحاظ اسلامی هم دست طراحان را باز بگذارد.
وی ادامه داد: ۲۰۲۰ محله کم برخوردارتر در کشور وجود دارد که ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این محلات ساکن هستند و در تهران نیز ۱۷۹ محله از این جنس وجود دارد که بیشترین آنها در میان شهرستانهای استان تهران در شهرری است که ۱۸ محله از این جنس هستند که اقدامات بنیادین در این محلات آغاز شده، باید تکنولوژیهای ساخت مسکن را تغییر دهیم تا در این محدودهها تاثیرگذار باشیم. ۴۰ درصد مردم ۱۷۹ محله کمتر برخوردار استان تهران اجاره نشین هستند. لذا باید اقدامات موثر با توجه به نیاز متقاضیان صورت بگیرد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
وزیر کار: دهکبندی خانوادهها تغییر میکند/ برای توزیع کالابرگ نیازمند تعریف منابع جدید هستیم
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
درگیری مسلحانه پلیس با زورگیران در نارمک/ ماجرا چه بود؟
-
جدیدترین نرخ رهن کامل در تهران؛ از جنوب تا شمال پایتخت چقدر باید پرداخت کرد؟
-
افتتاح بخش جدید آزادراه تهران-شمال در شهریور ماه
-
علت به تعویق افتادن مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد