عارف: ارتباط خوب تهران با مسکو به نفع کل منطقه است
رسانههای روسی در گزارشی از سفر کاری مشترک معاونان نخستوزیر روسیه به تهران، هدف این سفر را حل و فصل مسائل طرحهای مشترک دو کشور عنوان کردند. در همین حال، معاون اول رئیسجمهوری کشورمان نیز بر اهمیت اجراییشدن توافقات میان دوکشور تاکید کرد.

به گزارش اکوایران، معاون اول رئیسجمهوری در دیدار معاونان نخستوزیر روسیه گفت: خوشبختانه عزم جدی در مسئولان ارشد هر دو کشور برای توسعه روابط در عالیترین سطح وجود دارد.
در این دیدار که عصر دوشنبه در دفتر معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، محمدرضا عارف گفت: استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتهای موجود در روابط دو کشور، حائز اهمیت و مورد تاکید است و ما مطمئن هستیم که گسترش روابط علاوه بر منافع دو کشور، به نفع منطقه است.
معاون اول رئیس جمهوری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه همکاری با روسیه جزو اولویتهای ماست یادآور شد: علاوه بر روابط دو جانبه، ایران و روسیه در سازمانهایی مانند اتحادیه اوراسیا، بریکس و شانگهای همکاری دارند و امکان گسترش این همکاریها وجود دارد.
ویتالی ساولیف و الکسی اوورچوک؛ معاونان نخست وزیر روسیه در این دیدار نیز با اشاره به عزم این کشور برای تعمیق مناسبات، گزارشی از روند پیگیری پروژههای مشترک از جمله در بخش حمل و نقل و ترانزیت ارائه کرد.
طرف روسی با اشاره به موقعیت ممتاز جغرافیایی و ظرفیتهای ایران، عزم مسکو مبنی بر تقویت همکاری در زمینههای مختلف را مورد تاکید قرار داد.
رسانههای روسی در گزارشی از سفر کاری مشترک ویتالی ساولیف و الکسی اورچوک معاونان نخستوزیر روسیه به تهران در روز دوشنبه سوم دیماه ۱۴۰۳، هدف این سفر را حل و فصل مسائل طرحهای مشترک دو کشور در عرصه حمل و نقل و لجستیک گزارش دادند.
به گزارش ایرنا از تاس، معاون نخستوزیر روسیه میگوید که توسعه کریدورهای حمل و نقل و لجستیک اولویت اصلی در مذاکرات ما در تهران است. ما به حل و فصل مباحث مرتبط با قرارداد بین دولتهای دو کشور که اردیبهشت ۱۴۰۲ برای ساخت خط ریلی رشت–آستارا ادامه خواهیم داد و در حال مذاکره با ایران درباره تاریخ شروع عملیات اجرایی این طرح است.
معاون نخستوزیر روسیه همچنین گفت: در حال حاضر بسیاری از کشورها خواهان مشارکت در ساخت یکی از مسیرهای کریدور حمل و نقل بین المللی شمال-جنوب هستند.
روسیه و ایران در ۱۷ می ۲۰۲۳ (اردیبهشت ۱۴۰۲) قراردادی را برای ساخت راه آهن رشت-آستارا امضا کردند. این مسیر بخشهای ریلی غربی کریدور حملونقل بینالمللی شمال - جنوب را به هم متصل میکند و بازده اقتصادی مسیر ترانس خزر را افزایش میدهد. مسکو برای اجرای این پروژه ۱.۳ میلیارد یورو وام بین دولتی به تهران اختصاص می دهد، در حالی که کل هزینه ساخت آن، ۱.۶ میلیارد یورو برآورد شده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز