اسارت خودروسازان در دستان سیاست گذار
قیمت گذاری دستوری محصولات تولیدی شرکت های خودروساز تبدیل به بیماری شده که حیات دو خودروساز بزرگ کشور را تهدید می کند. البته دخالت دولت در این صنعت محدود به قیمت گذاری محصولات شرکت های خودروساز نمی شود و سیاست گذار کلان به نوعی در تمام بخش های مختلف صنعت خودرو حضوری تمام قد دارد. این دخالت های دولتی تنها دامن ایران خودرو و سایپا را نمی گیرد و شاهد هستیم که شرکت های خودروساز خصوصی نیز با این دخالت ها دست و پنجه نرم می کنند.
در رمان ۱۹۸۴ نوشته جورج اورول این نویسنده اهل انگلستان در شاهکارش برادر بزرگ را نماد مداخله، کنترل و نظارت به روش های گوناگون عنوان کرده است. اتفاقی که به نظر می رسد برای صنعت خودرو افتاده و شرکت های خودروساز در دستان سیاست گذار اسیر شده اند.
گروه رسانهای دنیای اقتصاد پنلی را در حاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی خودروی تهران برگزار کرد تا در گفت و گو با کارشناسان حاضر، ابتدا تبعات قیمت گذاری دستوری برای صنعت و بازار خودرو را بررسی کرده و در ادامه کارشناسان مسیر خروج سیاست گذار از جاده قیمت گذاری محصولات تولیدی شرکت های خودروساز را مشخص کنند.
امید رضایی، کارشناس صنعت خودرو، ابراهیم دوست زاده عضو هیات مدیره انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان و حسین مقیسه، کارشناس صنعت خودرو در این پنل حاضر بودند.
#نمایشگاه_خودرو_تهران۲۰۲۵
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
تخممرغ ۲۵ هزار تومانی درب مرغداری/ تعطیلی گسترده مرغداریها کلید خورد
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
مذاکرات هستهای و انفجار در بندر راهبردی نزدیک تنگه هرمز؛ بازی توافق پیچیدهتر میشود؟
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
محکومیت بحرین به پرداخت خسارت به ایران