حذف نوآوری از زنجیره صنعت غذا
برخی معتقدند رابطه افزودنیهای غذایی با سلامت مصرفکنندهها مثل یک شمشیر دو لبه است. به این معنا که هم اثر مثبت و هم اثر منفی دارد.
گروهی میگویند این افزودنیها عمر را زیاد و برخی هم میگویند از طول عمر مصرفکننده میکاهد. حتی این شایعه هم شنیده شده که افزودنیهای غذایی در محصولات فرآوریشده گوشتی باعث بروز سرطان میشود اما این شایعه چقدر به واقعیت نزدیک است؟ پرویز جهانگیری رییس انجمن تولیدکنندگان افزودنیهای صنایع غذایی در «ایران فود» درباره اثر افزودنیهای غذایی بر مصرفکنندهها توضیح داده است.
پس از این، او به یکی از گرفتاریهای بزرگ دیگر این صنعت پرداخت. به گفته جهانگیری مقررات دستوپا گیر وضع شده، نوآوری در این صنعت را از بین برده است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
معلمان بیشترین سهم را از صندوقهای بازنشستگی دارند
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.