شکر گران میشود؟/ محدودیتهای صادرات هند تغییر نمیکند
اکوایران: براساس جدیدترین گزارش بلومبرک، هند محدودیتهای صادرات شکر را به ضرر تولیدکنندگان محلی حفظ می کند. فعالان بازار شکر ایران پیش بینی میکنند با این اتفاق قیمت شکر کماکان بالا بماند و برخی نیز معتقدند این قیمتها رشد خواهد کرد.

به گزارش اکوایران؛ هند صادرات شکر را برای اطمینان از عرضه کافی برای مصارف داخلی و افزایش تولید اتانول این کشور محدود کرده است.
به نوشته بلومبرگ، منابع آگاه به این خبرگزاری گفتهاند که دولت میخواهد مطمئن شود که شکر کافی برای بازار محلی با قیمتهای مناسب وجود دارد، و از نیشکر بیشتر برای تولید اتانول استفاده میکند.
آنها گفتند که اجازه صادرات در حال حاضر مورد بحث نیست. البته حفظ محدودیتها ضربهای به کارخانههای قند محلی خواهد بود که از آنها خواستهاند آرام شوند.
هند دومین تولیدکننده بزرگ شکر در جهان است. پس باید به حمایت از قیمت های جهانی کمک کند، قیمت هایی که تا کنون حدود 12 درصد کاهش یافته اند.
هند یک سیستم سهمیهبندی برای صادرات شکر در فصل منتهی به سپتامبر 2023 به دلیل تولید ضعیف معرفی کرد و محمولهها را به حدود 6 میلیون تن محدود کرد، در حالی که سال قبل بدون محدودیت به 11 میلیون تن رسید. این محدودیتها را در ماه اکتبر تمدید شد تا قیمتهای محلی را قبل از انتخابات ملی که بین آوریل و ژوئن برگزار شد، پایین نگه داشته شود.
کارخانههای قند هند امیدوار بودند که محدودیتها پس از نظرسنجی کاهش یابد.
هدف نخست وزیر نارندرا مودی برای افزایش نسبت اتانول در ترکیبات بنزین به 20 درصد تا سال تا اکتبر 2026، یکی از دلایلی است که محدودیتها را حفظ کرده است.
انجمن تولیدکنندگان شکر و سوخت زیستی هند ماه گذشته اعلام کرد که این کشور در پایان فصل در 30 سپتامبر بیش از 9 میلیون تن موجودی خواهد داشت و این برای تامین مصرف داخلی، صادرات و حفظ اتانول کافی است. با اینحال، افراد آگاه میگویند که هند ممکن است تا آن تاریخ تنها 8.5 میلیون تن ذخایر داشته باشد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز
-
آخرین جزئیات از انفجار بندر شهید رجایی: ۷۰ فوتی و ۱۳۷۵ مصدوم/ سهلانگاری شرکت واردکننده عامل حادثه