تصویب آییننامههای جدید در شورای ملی تأمین مالی/ تسهیل سرمایهگذاری و اقامت اتباع خارجی
در هشتمین جلسه شورای ملی تأمین مالی، پیشنویس آییننامههای مربوط به تسهیل اقامت سرمایهگذاران خارجی و ایجاد سامانه جامع اطلاعات سرمایهگذاری، پس از بحث و بررسی، به تأیید اعضا رسید.

به گزارش اکوایران، هشتمین جلسه شورای ملی تأمین مالی، با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی و کار و تعاون و رفاه اجتماعی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، رئیسکل بانک مرکزی، رؤسای سازمان بورس و بیمه مرکزی و دو عضو ناظر از بین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در سالن جهاد وزارت اقتصاد تشکیل شد.
در این جلسه، به استناد بند (الف) ماده (۲۹) قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها، پیشنویس آییننامه اجرایی «تسهیل و اعطای اقامت به متقاضیان سپردهگذاری یا سرمایهگذاری ارزی و ریالی» بعد از بحث و بررسی به تأیید اعضای شورا رسید.
طبق این آییننامه، مقرر گردید که مدت اقامت اعطایی بهتناسب مبلغ سپرده و یا سرمایهگذاری اتباع خارجی، حداکثر سه ماه پس از ابلاغ این آییننامه، طی دستورالعملی به تصویب شورای ملی تأمین مالی برسد.
همچنین در این جلسه، «پیشنویس آییننامه ایجاد و راهبری سامانه جامع اطلاعات سرمایهگذاری کشور»، موضوع ماده (۲۵) قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها، نیز بعد از اعمال برخی اصلاحات به تأیید اعضای شورا رسید.
مطابق با قانون تأمین مالی تولید و زیرساختها، هدف از ایجاد این سامانه، معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری دولتی و غیردولتی در کشور و جذب تأمین مالی خارجی است.
شورای ملی تأمین مالی متشکل از وزیر اقتصاد بهعنوان رئیس شورا، رئیسکل بانک مرکزی، رئیس سازمان برنامه و وزیر صنعت و معدن و تجارت و رئیس سازمان بورس و رئیس بیمه مرکزی و رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و وزرای مدعو بر حسب دستور جلسه است.
مرکز تسهیل تأمین مالی تولید بهعنوان دبیرخانه این شورا، تدوین آییننامهها و دستورالعملهای مختلف قانون را در دستور کار دارد.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
-
ظرایف پنهان یک معامله و آغاز بخش سخت مذاکرات/ پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و بیبی
-
اولین جزئیات از خسارات زلزله 5 ریشتری رشتخوار/ آمار مصدومان اعلام شد
-
افزایش حقوق کارمندان منوط به تایید هیات وزیران شد
-
گروسی: توافق احتمالی ایران و آمریکا پیچیدگی کمتری از برجام دارد
-
خرید با کالابرگهای الکترونیکی تسهیل شد
-
هجوم بانکهای مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساسترین دوره تاریخی خود؟
-
روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز