سوسیس لوکس از دور خارج شد
صنعت مواد غذایی در ایران در سالهای اخیر با چالش ها و نوسانات بسیاری روبرو بوده است.
تکانه قیمتی در سایر بازارها الگوی تولید در این بخش را نیز تغییر داده
برای نمونه با افزایش قیمت گوشت قرمز، انواع مختلف فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس نیز با افزایش قیمت مواجه شده اند، و محصولاتی که درصد گوشت بالاتری دارند، در دسته لوکس قرار میگیرند.
این درحالیست که به طور اختصاصی درباره گوشت قرمز، بحث واردات نیز مطرح است و با وارد شدنش به چرخه گمرک و چالش های ارزی، پیچیدگی آن بیشتر هم شده است. ناگفته نماند که باید به این مسائل، تحریمها، سیاستگذاری های داخلی و موازنه رکود و تورم را نیز اضافه کرد.
برنامه این هفته ایران فود، میزبان مهندس مهدی علیمردانی، مدیرعامل شرکت صنایع غذایی ۲۰۲ است تا چالشها، فرصت ها و تهدیدهای این صنعت را از قول خود فعالان این عرصه جویا شویم.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران