ریشه چرخش فرآورده ها از گوشت به مرغ چیست؟
دبیر انجمن صنایع فرآوردهای گوشتی می گوید در گذشته سهم گوشت قرمز و مرغ در فرآورده های گوشتی ۵۰ به ۵۰ بوده اما اکنون ۲۵ درصد از سهم گوشت کم شده و به مرغ اضافه شده است.
به گفته او تمایل به خرید محصولات گوشت مرغ به دلیل بالا بودن قیمت گوشت قرمز افزایش یافته است.
این مقام صنفی ربط نوسانات قیمت و مشکلات این حوزه به شبکه توزیع را آدرس غلط می داند و می گوید: ریشه در افزایش قیمت تمام شده است.
جمال حسین زاده در ایران فود این هفته از تحولات اخیر در حوزه تولید فرآورده های گوشتی گفته است.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
ایران خودرو قدرت خود را به سایپا نشان داد / آرزویی که سایپایی ها امیدوارند زودتر برآورده شود
-
ترامپ در آستانه ترک مذاکرات؛ اروپا به تکاپو افتاد
-
انفجار در سوله شرکت «اوانار پارسیان» میمه اصفهان
-
توصیف ویتکاف از مذاکرات با ایران ؛ انجام مسئولیتی بزرگ و مهم
-
قیمت مسکن در پردیس از 2میلیارد عبور کرد / افزایش قیمت در حاشیه تهران ادامه دارد
-
شبه قاره بر لبه پرتگاه؛ جنگی که آسیا را نابود خواهد کرد
-
کیش بنیاد به وزارت راه برای تراژدی بندر
-
آغاز روند استیضاح وزیر راه؛ 41 نماینده این طرح را امضا کردند
-
اتهام زنی تازه رئیس پنتاگون به ایران
چهره روز
خاویر میلی، رئیس جمهور آرژانتین، نشان ملی «مایو» را به خسوس هوئرتا دسوتو، اقتصاددان اسپانیایی اهدا کرد.